„Klubrádió
Esti gyors

Harcosok klubja - Kárpáti Iván jegyzete

11/10/2022 18:02

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Orbán szeret a harcos szerepében tetszelegni. Aztán van az a miniszterelnökünk, aki nem győz galambbá válni és az orosz invázió kezdete óta aggódni a békéért. Erre persze minden normális ember vágyik, de nála minden megrohad, amihez nyúl.  A Kárpát-medencei héja, ilyenkor fehér tollakat növeszt.

2022. október 11. Esti gyors-részlet (2022.10.11. Kárpáti Iván jegyzete)
01:18
00:00

Harcosok klubja – írta egy fotóra Orbán Viktor stábja, amin a lelkes miniszterelnök egy tehetséges fiatal magyar focistával pózol. Harcos, utcai harcos, szabadságharcos.

Orbán szeret ebben a szerepben tetszelegni, sőt még puskaport is szagolt, legalábbis saját szíves közlése szerint. Aztán van az a miniszterelnökünk, aki nem győz galambbá válni és az orosz invázió kezdete óta aggódni a békéért. Erre persze minden normális ember vágyik, de nála minden megrohad, amihez nyúl. Ő ebbe öltözteti azt, hogy minden eszközzel kiszolgálja Vlagyimir Putyin tömeggyilkos rendszerét. A Kárpát-medencei héja, ilyenkor fehér tollakat növeszt. Belső használatra a jelek szerint kiválóan működik a dolog, sokan elhiszik azt, hogy a béke elhozza a fele annyiba kerülő sajt és kenyér korát, meg a 360 forintos eurót.

Orbán és Rogán jelenleg egy pillanatig nem aggódik amiatt, hogy mi lesz, ha tényleg vége lesz a háborúnak, mert egyrészt sajnos belátható időn belül nem lesz, másrészt azt a helyzetet majd kezelik akkor. A hídon akkor kell átmenni a döglött lóval, amikor odaérünk. Vagy valami ilyesmi.

Kárpáti Iván jegyzete az Esti gyors 2022. október 11-i, keddi adásában hangzott el a szerző felolvasásában.