„Klubrádió“

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Gulyáskommunizmusból kaszárnyakapitalizmus – Hardy Mihály jegyzete
Esti gyors

Gulyáskommunizmusból kaszárnyakapitalizmus – Hardy Mihály jegyzete

2020. október 22. 18:00

Vajon mit hagyott nekünk örökül a magyar 1956? Másképpen: vajon ment-e ettől a világ vagy Magyarország előbbre? ...  A magyar világ cseppet élhetőbb lett ... Harminc év telt el azóta, és kérem, nézzenek körül az országban! A szabadság lassan megint hiánycikké válik, és a velem egykorúak joggal érezhetik úgy, hogy ezt már egyszer átéltük – gondolatok Hardy Mihály jegyzetéből. Alább a teljes szöveg.

Melegellenesség: népszavazást se tart kizárnak az elemző
Esti gyors

Melegellenes népszavazás is jöhet?

2020. október 21. 22:19

Mikecz Dániel, a Republikon Intézet elemzője szerint 2021-ben az azonos nemű párok örökbefogadásának ügyében várható mozgósítás a kormányzat oldaláról, azért is, hogy ne vegye át a kezdeményezést az előválasztásra készülő ellenzék. Népszavazást is el tud képzelni, mert a legutóbbi nemzeti konzultáció nem határozta meg a közbeszédet, nem volt benne akkora konfliktuspotenciál, mintha az LMBTQI-mozgalom ellen kelne ki a kormány.

Belefáradtak az emberek, és már nem a betegségtől félnek – Kárpáti Iván jegyzete
Esti gyors

Belefáradtak az emberek, és már nem a betegségtől félnek – Kárpáti Iván jegyzete

2020. október 20. 17:51

Próbáljuk fenntartani egy normális élet látszatát, nem üresek az utcák, a munkahelyek, az iskolák. Ez értelemszerűen azzal jár, hogy a járvány idején többen kerülnek kórházba és többen halnak meg. Sokan belefáradtak, ki egzisztenciálisan, ki lelkileg és még többen minden szempontból. Már nem a betegségtől félnek ...  Közben a politikusok kapkodnak, rögtönöznek, Orbán Viktor is eljutott a maszk nélkül bemasírozok bárhova macsóskodástól, a maszkban beoltatom magamat a FB-on influenza ellen állapotig.