„Köszönjük,

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Klímamisszió – Selmeci János jegyzete
Esti gyors

Klímamisszió – Selmeci János jegyzete

2024. július 19. 18:03

Néhány hét múlva azonban eltűntek a címlapokról az elromlott klímákról szóló hírek. Az utasok újra használni tudták a vasutat, és el sem párolognak közben, a kórházakban újra műtöttek, és a meleg miatti halálozások száma is csökkent. A gazdasági minisztériumban egy lakossági klíma pályázaton dolgoztak, ügyelve arra, hogy a legszegényebbeket kizárják belőle, klímát pedig csak bizonyos cégektől vásárolhassanak a családok.

Az orosz rakétatámadás célja az ukrán társadalom megfélemlítése lehetett – véli a posztszovjet-térség szakértője
Esti gyors

"A rakétacsapás célja a megfélemlítés lehetett"

2024. július 09. 18:58

Az ukrajnai civil célpontokat ért orosz rakétatámadás egyik értelmezhető olvasta szerint Moszkva meg akarja félemlíteni az ukrán társadalmat, hogy tárgyalóasztalhoz kényszerítse az ország vezetőit – mondta Bendarzsevszkij Anton az Esti gyors című műsorban. A posztszovjet-térség szakértője ugyanakkor elismerte, hogy a rakétacsapás kétélű fegyver, hiszen mind az ukránokat, mind a nemzetközi közvéleményt feltüzelheti.