„Klubrádió“

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Nem tudom – Selmeci János jegyzete
Esti gyors

Nem tudom – Selmeci János jegyzete

2020. április 03. 18:03

A nálam minden bizonnyal sokkal többet tudó kormányok ad hoc döntései, a hatósági áras maszkokról szóló követelések mögött sokkal inkább a társadalmi elvárásokat, mint az adatokon nyugvó tényeket vélem felfedezni. Itthon sem azért záratta be a kormány az iskolákat, vagy rendelt el kijárási tilalomra nyomokban emlékeztető korlátozást, mert ez a jó döntés, hanem mert a lakosság ezt akarta.

Leállt a világ fővárosa
Esti gyors

Leállt a világ fővárosa

2020. április 03. 05:26

New York, a város, ami soha nem áll meg, és ez most úgy tűnik, hatalmas gond, mivel így a Nagy Almában és annak környékén egyelőre szinte megállíthatatlanul terjed a koronavírus-fertőzés. A New Yorkban élő Abella Vera kedden telefonon számolt be a helyzetről.

Karácsonynak megy, Orbán gyakorolhatná: „elnézést!”
Esti gyors

Karácsonynak megy, Orbán gyakorolhatná: „elnézést!”

2020. április 02. 18:02

Hetek óta nézzük Orbán Viktort, amint néhol egészen ripacsba átcsapva alakítja a haza megmentőjét. Orbán, ahogy tájékoztat, tájékozódik, drámaian néz a parlamentben, drámaian néz az operatív törzs ülésén, szívecskés fotót posztol, nyálas focis videót posztol, védőfelszereléssel érkező repülőgépen tapizza a csomagokat. Persze maszk nélkül.

Beszéljünk most másról – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Beszéljünk most másról – Szénási Sándor jegyzete

2020. április 01. 18:13

A Covid-19 tisztára söpört mindent maga körül, mindenhol ez a téma, közben nagyon keveset tudunk. ami pedig nem tudható, az nagyon ijesztő lehet, és amitől az ember fél, abba beleragad. Munkát jelent megszabadulni tőle, annyi időre, amennyire lehetséges, de mégis muszáj, amit a saját életünkből vissza tudunk szerezni, azt szerezzük vissza.