„Támogassa

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Szolidaritás – Hardy Mihály jegyzete
Esti gyors

Szolidaritás – Hardy Mihály jegyzete

2022. október 06. 18:04

Mikor érti már meg ez az ország, hogy mi, mindannyian vagyunk a feketeruhás nővér, meg a kirúgott kölcseys tanárok, mi magunk vagyunk a három szál tűzifáért sittre vágott cigányok, a hatalom csahosai által patkánynak nevezett tüntető diákok?! Mi vagyunk a valóság felmutatása miatt utcára tett Népszabadság újságírói, az ellopott Index szerkesztői, meg a majdnem elhallgattatott Klubrádió munkatársai.

Végtelen mezőkön szél jár – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Végtelen mezőkön szél jár – Szénási Sándor jegyzete

2022. október 05. 18:03

"Az „egyik kutya, másik eb” ma már általános fixációján túl lehet lépni, nem muszáj hülyének lenni, és mindent elhinni a magyarra fordított orosz propagandának, bár kétségtelen, hogy aki onnan indul, hogy az ukránok nácik, saját magukat bombázzák, amúgy ostoba amerikai bábok, és a keleti megyékben száz százalék, tehát az ukránság is az Ukrajnától való elszakadásra szavazott, annak nehéz útja lesz valamiféle minimális valóság felé."