„Klubrádió“

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Mi vírusunk, mi kormányunk?
Esti gyors

Mi vírusunk, mi kormányunk?

2020. február 28. 18:02

Ha a nemzeti konzultációk és a propaganda mögé nézünk, látjuk az alig működő magyar államot, a békeidőben is omladozó egészségügyet, a kizárólag önmagáért és Orbán Viktorért létező kormányt, aminek most az lenne a dolga, hogy értem, értünk dolgozzon és mindannyiunk kormánya legyen.

Későn se, soha – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Későn se, soha – Szénási Sándor jegyzete

2020. február 26. 18:16

Szabó István nem veszi át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját, nyilván nem függetlenül attól a levéltől, amit Schmidt Mária írt. ... A magánszorgalmú kutyák azt ugatják:” vért, vért, vagy megveszek”. Nem hagyják abba soha, nem hagyják el azt a koncot sem, amivé Szabó változtatta magát.

Tüntetnek a fóti gyermekváros megbüntetett lakója mellett
Esti gyors

Tüntetés a megbüntetett fóti fiatal mellett

2020. február 24. 21:52

Kislőrincz Dávid, a fóti gyermekotthon egyik lakója rapszámot írt arról, hogy ne zárják be az intézményt, ahol ő is él. A vezetőség ezután megbüntette (bár utólag azt kommunikálták, hogy ez nem a dal szövege miatt volt), Molnár Áron, azaz noÁr és az aHang mellé állt, szolidaritási akciót tartanak.

Esti gyors

"Mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!"

2020. február 24. 18:09

Több országban az egésszégügyi miniszter már bejelentette mit kell tennünk virus ügyben – nálunk ez több okból sem fordulhat elő. Legelőször is, mert nincs egészségügyi miniszter. És ha mégis van, akkor őt sokkal jobban érdekli a Magyarságkutató Intézet amely a Nemzeti Múzeumban készít szép kiállítást arról, hogy a Horthy-korszak az nagyon jó volt, és a zsidók ne ajvékoljanak, miközben direkt az ő megmentésükre hozták a zsidótörvényeket. Vírus? Ugyan már.

„A NAT a magyartanítás Trianonja”
Esti gyors

„A NAT a magyartanítás Trianonja”

2020. február 21. 21:20

Arató László, a Magyartanárok Egyesületének elnöke szerint a kerettantervvel a felháborodás hatására megpróbáltak valamit kozmetikázni a NAT-on, de az elképesztő mennyiségű tananyag alig csökkent, így hiába lehetne választható Kertész vagy Ottlik, nem lesz rájuk idő. Wass és Herczeg marad kötelező, Petőfit és Aranyt nemzetiesebbre vették, ráadásul Vérző Magyarország című fejezetekben kapnak a diákok politikai nevelést Trianonról.