„Klubrádió“

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A magánélet j̶o̶g̶á̶n̶ Rogán
Esti gyors

A magánélet j̶o̶g̶á̶n̶ Rogán

2019. november 15. 18:02

A Rogán-família szerepelt népszerű tévés szappanoperában, nagy nézettségű talk show-ban, bemutatták a kutyájukat. Együtt és külön-külön is imádtak szerepelni, bemutatni a bálra készült szép ruhájukat, de még a WC-re járási szokásaikról is beszámoltak, ha így juthattak két perc figyelemhez.

Deep fake - Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Deep fake - Szénási Sándor jegyzete

2019. november 13. 18:01

Az is lehet azonban, hogy az ál-Semjének kifejezetten ostoba, önleleplező, agyalágyult mondatokat engednek meg maguknak a Facebookon és máshol, ami - ha így van - nagyon durva dolog, ám tegyük hozzá: még mindig tisztességesebb, mint az előbb említett sunyi módszer, és ha szabad e helyt választani a kettő közül, én az utóbbira szavaznék, bár ez persze mellékszál.

Nem lehet a végtelenségig menekülni a valóság elől
Esti gyors

Nem lehet a végtelenségig menekülni a valóság elől

2019. november 12. 18:01

Az új alaptanterv úgy készül, olyan konspiratív módon, mint egy atombomba. Még azt is sorozatos perekkel lehetett megtudni, hogy ki mindenkinek az agyszüleménye lesz az anyag. Az egész végletekig központosított porosz/szovjet jellegű rendszer még azokat a tanárokat is megnyomorítja, akik esetleg gondolnának valamit a hivatásukról. Meg úgy általában a világról és az országról, de ez a rendszer mindenhol kitaszítja azokat, akik gondolkodnak, akiknek véleményük van; akik mernek kérdezni; akik mernek másokkal szolidaritást vállalni.

Átadta a kormányt - Lampé Ágnes jegyzete
Esti gyors

Átadta a kormányt - Lampé Ágnes jegyzete

2019. november 11. 18:39

Az „Egy Ladában Lázár Jánossal” legutóbbi adása is remekmű. Tényleg, minden irónia nélkül. Vendégeivel beül az autóba, és menet közben szakértenek egy-egy témában. A legutóbbi adásban is akciófilmes zene, pusztában kanyargó Lada Niva, benne a volt miniszter, a kormánynál természetesen. Arról faggat két harmadéves egyetemistát, hogy mi a rossz az oktatásban.