„Vásároljon

Mi történt ma? 
Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpolitika, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Családorvos: Jobb, ha a beteges gyerekek egy ideig otthon maradnak
Esti gyors

Családorvos: Jobb, ha a beteges gyerekek egy ideig otthon maradnak

2021. április 16. 23:07

Nyitnak az óvodák, iskolák; Bense Tamás családorvos szerint ha egy krónikus beteg, vagy betegesebb gyerek pár hetet még otthon tud maradni, akkor sokkal kisebb lesz a fertőződés veszélye. Elmondta: a koronavírus brit mutánsának elterjedésével egyre több gyereknél tapasztalják a felnőttekre is jellemző tüneteket, a csecsemőktől a 14-16 évesekig. Sőt, szerencsére kevés esetben, de megjelenik a poszt-covid-szindróma és a sokszervi gyulladás is.

Debate-re fel! – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Debate-re fel! – Szénási Sándor jegyzete

2021. április 14. 18:02

A mi szép új magyar világunkban egyre inkább az alkalmazkodás és a csönd hódít, a politikai élet megszűnőben, a közmédiában nincsenek valódi viták, a magánban is alig, a közélet sorvad, hiszen az emberek azt érzik, ha lenne is miről beszélni, veszekedni, igazságot keresni, minek, hiszen úgy sincs semminek semmiféle következménye.

De mit akarhatott ezzel a KSH?
Esti gyors

De mit akarhatott ezzel a KSH?

2021. április 08. 23:04

A 444-en megjelent véleménycikkében Csibra Gergely arról írt, hogy a KSH elnöke nem pontos adatokat mondott a többlethalálozásról. A KSH válaszolt, de csak megerősítette Csibra Gergely álláspontját. Szerinte az említett nyilatkozat azt akarta alátámasztani, amikor Gulyás Gergely miniszter azzal érvelt a parlamentben és a kormányinfón is, hogy Magyarországon nem is olyan rossz a halálozási helyzet, mint ahogy azt a számok mutatják.