„Hírek

A Klubrádió reggeli műsorának, a Reggeli gyorsnak utolsó egy órája, melyben mindig egy vagy két vendéggel beszélget a műsorvezető aktuális és fontos témákról.

Reggeli személy már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Vásárhelyi Mária: Ha elszabadulnak az indulatok, nagyon nehezen kezelhető lesz
Reggeli gyors/Reggeli személy

Vásárhelyi Mária: Ha elszabadulnak az indulatok, nagyon nehezen kezelhető lesz

2023. január 17. 14:45

Tamás Gáspár Miklósról is megemlékezett Vásárhelyi Mária a Reggeli személyben, ahol a Kádár-rendszer iránti nosztalgiától eljutottak az egyébként nem is olyan erős oroszellenességig és a mai pedagógustüntetésekkel kapcsolatos társadalmi közöny magyarázatáig. A szociológus szerint az elégedetlenség fogja kirángatni a társadalmat a katatón állapotból. És bár egy éhséglázadás vérbefolytását ölbe tett kézzel nézne a többség, szerinte lesz majd egy határ. "Elképesztő esélyt szalasztott el a magyar állam, évtizedekig nem fog hasonló esélyt kapni, hogy a nagy ellátórendszereket modernizálja, ehelyett lerohasztotta". Nálunk nem ez a fontos a hatalomnak, hanem hogy bebetonozza magát, mondta.

Nyílt lopással vádolják az Orbán-klánt - Mészáros 7 milliárd eurót
Reggeli gyors/Reggeli személy

Nyílt lopással vádolják az Orbán-klánt - Mészáros 7 milliárd eurót "lopott"

2023. január 13. 08:53

Miért gyűlöli Trump, Netanjahu és Orbán a bírákat? Ausztriában megtalálták azokat a szállodákat, amiket Orbánék, Mészárosék az EU-tól kicsent pénzekből vettek meg. A brutálisan túlárazott közbeszerzések Magyarországon egy új büntetőjogi szempontot vezettek be. New Yorkban az FBI lerohant egy olyan kínai "rendőrőrsöt", mint amilyen Budapesten is működik. Nemzetközi lapszemle.