„1%

A Klubrádió reggeli műsorának, a Reggeli gyorsnak utolsó egy órája, melyben mindig egy vagy két vendéggel beszélget a műsorvezető aktuális és fontos témákról.

Reggeli személy már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Hadházy: Ordítani tudnék, káromkodni!
Reggeli gyors/Reggeli személy

Hadházy: Ordítani tudnék, káromkodni!

2022. április 27. 14:23

Hadházy Ákos, Zugló megválasztott országgyűlési képviselője volt a Reggeli személy vendége. Arról beszélt, hogy a parlamenti nyitóülésére elmennek-e az ellenzéki pártok, és hogy a mostani helyzetben milyen szerinte a felelős ellenzéki politizálás. A képviselő azt mondta, amíg a Fidesz propagandagépezetével nem számolunk le, addig szinte biztos, hogy ez a rendszer nem váltható le.

Nagy Ervin: Mi lettünk az értelmiség ökle
Reggeli gyors/Reggeli személy

Nagy Ervin: Mi lettünk az értelmiség ökle

2022. március 24. 16:06

A múlt szombati Kossuth téri pedagógustüntetésen erőteljes beszédet mondott Nagy Ervin színész. Miért gondolta azt, hogy társadalmi ügyekben meg kell szólalnia? Nagy Ervin szerint néha felnőnek a szerepeikhez, az igazságérzete pedig nem hagyja, hogy csendben maradjon, de mint mondta, ő nem egy mechanikus forradalmár, és szerinte a színészek 90 százalékának határozott véleménye van a jelenlegi kormányzásról, de a többség inkább csendben marad, hogy továbbra is szeressék az emberek. Tessék előbújni! - üzente a többieknek, mert ők az igazmondó juhászok, Thália papjai.