„Klubrádió“

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Soros támogatásával valahogy továbbmehet az 56-os Intézet
Reggeli gyors/Reggeli személy

Soros támogatásával dolgozhat az 56-os Intézet

2019. október 23. 12:04

Szétesett az 56-os Intézet csapata a műhely kormányzati megszüntetése után, de a Soros Alapítványtól remélt támogatással egykori kutatói talán tovább dolgozhatnak közös projekteken. Erről beszélt a Klubrádióban Eörsi László történész, és azt is elmondta, a kormányzatot szerinte a független, szabad szellemiség elleni zsigeri gyűlölete vezérelte az intézet megszüntetésekor.

Tiszta forradalom és pár undok alak
Reggeli gyors/Reggeli személy

Tiszta forradalom és pár undok alak

2019. október 23. 10:31

Dózsa Lászlóén túl is vannak hamis '56-os mítoszok, amelyek lerombolásában van még dolgik a kutatóknak – nyilatkozta Eörsi László történész. Az egykori 1956-os Intézet munkatársa arról is beszélt, szerinte miért hamis a fideszes körök által megrajzolni próbált Nagy Imre-kép, és elmondta, mit gondol a forradalom idején elkövetett lincselésekről, és az annak idején elő-előjövögető antiszemita kártyáról.

Magyar György az ellenzéknek: Most nem szabad átesni a ló túlsó oldalára!
Reggeli gyors/Reggeli személy

Magyar György jó tanácsai az ellenzéknek

2019. október 16. 17:10

A Fidesz lenézte a választókat az előválasztás elbagatellizálásával és a bohóckampánnyal, nem működött az emberek bolondítása a migránsüggyel sem az önkormányzati választásokon Magyar György ügyvéd szerint. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad megszakítani a törékeny együttműködést, sem pedig bosszút állni, mert a választók megint okosak lesznek és protest-szavaznak.