„Klubrádió“

Tájékozatlanság ellen...
Belpolitika, külpolitika, gazdaság, időjárás jelentés, friss közlekedési információk, közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, programajánlók, sport-hírösszefoglaló... 

A Reggeli gyors Facebook-oldala

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Orbán pániküzemmódban vásárolt, mert senki nem mer ellentmondani neki
Reggeli gyors

Orbán pániküzemmódban vásárolt, mert senki nem mer ellentmondani neki

2020. augusztus 04. 07:32

Kovács Zoltán (nem az államtitkár, az ÉS főszerkesztője) Die Pressében megjelent véleménycikkében arról ír, hogy nem világos, miért vezényelte le Orbán Viktor miniszterelnök 16 ezer lélegeztetőgép megvásárlását az elmúlt hónapokban. Szerinte Orbán egyedül döntött a szükségesnél jóval nagyobb (és drágább) készletről, és senki nem mer neki ellentmondani, mert ilyen emberekkel vette körül magát. Szerencse, hogy lélegeztetőgépekről van szó. Az NBC News portálja szintén véleménycikket közöl, ebben Soros György fia, Alex Soros utasítja vissza az amerikai fehér nacionalisták vádjait arról, hogy édesapja állna a Black Lives Matter-tüntetések mögött.

Az ég legyen tivéletek, Baross utcai fák!
Reggeli gyors

Az ég legyen tivéletek, Baross utcai fák!

2020. augusztus 03. 16:23

20 évvel ezelőtt szabálytalanul telepítettek fákat a Baross utcában a Kálvária és Orczy tér között. Most, amikor a gázvezetékek cseréje zajlik, a csöveket fektető kivitelező cég a fák kivágásáról beszél. Pedig lenne megoldás, hogy ezek a fák mégis megmaradjanak - mondják a kerületi civilek. Egy komplikált történet Józsefvárosból.