„Klubrádió“

Tájékozatlanság ellen...
Belpolitika, külpolitika, gazdaság, időjárás jelentés, friss közlekedési információk, közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, programajánlók, sport-hírösszefoglaló... 

A Reggeli gyors Facebook-oldala

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

PDSZ: A teszt a semminél jobb, de az iskolákat zárni kellene
Reggeli gyors

PDSZ: A teszt a semminél jobb, de az iskolákat zárni kellene

2020. november 24. 13:12

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) pécsi ügyvivője épp azelőtt esett át a koronavírus-teszten, hogy beszéltünk volna vele. Elmondta, a tanárok nagy többsége él a lehetőséggel, és bár nem teljesen pontos ez a vizsgálat, a semminél több. A szakszervezet most is úgy látja, az általános iskolákat be kellene zárni, úgy tesztelni az érintetteket, aztán fokozatosan visszaengedni a tanulókat, főleg az alsósokat.

„Az EU nem engedheti, hogy zsarolják a magyar és a lengyel populisták”
Reggeli gyors

„Az EU nem engedheti, hogy zsarolják a magyar és a lengyel populisták”

2020. november 23. 07:19

George Clooney szájára vette Orbánt. De nemcsak ő, a Bloomberg is reagált Orbán, illetve a lengyelek lehetséges vétójára az EU-ban, egy brit lap a magyar kormányfő pénteki rádióinterjújára figyelt fel, de érdekesnek találták a magyar fegyvervásárlásokat és hazánk esetleges lehetséges elosztó szerepét a kínai vakcinát illetően.Magyarország nemzetközi szemmel – Csernyánszky Judit nemzetközi lapszemléjében.