„Vásároljon

Tájékozatlanság ellen...
Belpolitika, külpolitika, gazdaság, időjárás jelentés, friss közlekedési információk, közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, programajánlók, sport-hírösszefoglaló... 

A Reggeli gyors Facebook-oldala

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

V. Naszályi: A kormány döntése miatt nem lesz park a Délinél
Reggeli gyors

V. Naszályi: Ez nem az én fejemből pattant ki

2021. április 16. 14:29

Találkozott az I. kerületi polgármester a Déli pályaudvar mellé tervezett buszparkoló ellen tiltakozó civilekkel. V. Naszályi Márta elmondta: megérti a kerületiek aggodalmát az esetleges forgalomnövekedés miatt, de most készülnek azok a vizsgálatok, amelyek alapján úgy lehet szabályozni a turistabuszos közlekedést, hogy ne növekedjen a terhelés. Hangsúlyozta: a kormány döntése miatt nincs lehetőség a területen parkot, sportlétesítményeket létrehozni.

Reggeli gyors

Így szállhat meg gond nélkül Tiborczéknál járvány idején

2021. április 14. 13:03

Miközben a járvány harmadik hullámának csúcsán van Magyarország, orosz gasztroblog hirdeti Tiborcz István, a miniszterelnök vejének turai kastélyszállóját, sőt még a biztos receptet is megadja a leendő vendégeknek: mondják azt, hogy üzleti útra jöttek, akkor legális a dolog, úgyse kérdezi senki, hogy igaz-e. Azért az ajánló felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a jacuzzis megbeszélésektől most el kell tekinteniük. A Tiborcz-féle szállót nemrég feketeszobáztatással meggyanúsító Hadházy Ákos független képviselővel beszéltünk, és megnéztük az orosz nyelvű ajánlót. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke szerint vidéken már jó ideje és most is jellemző a fekete szobakiadás, a rendőrség viszont nem ért egyet ezzel.

Az EU sebezhető Orbán propagandájával szemben
Reggeli gyors

Az EU sebezhető Orbán propagandájával szemben

2021. április 14. 07:26

Hatékonyabb eszközökre van szüksége az Európai Uniónak az Orbán-féle propagandával szemben. A der Standard arra is felhívja a figyelmet, hogy a helyzet nem pusztán magyar probléma. A Klubrádió munkatársa, Váradi Júlia a Freirad rádió vendégeként beszélt az Európai Unió, a médiaszabadság ügyében viselt felelősségéről.