„Vásároljon

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai: 06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Baranyi: A Diákváros tervét kidobták a szemétre
Megbeszéljük...

Baranyi: A Diákváros tervét kidobták a szemétre

2021. május 14. 23:02

Baranyi Krisztina szembesíteni szeretné Palkovics László minisztert eddigi kijelentéseivel Fudan-ügyben, mert, mint a IX. kerület polgármestere mondta, a legutóbbi törvényjavaslatból kiderült, „a Diákváros tervét kidobták a szemétre”. Kijelentette: népszavazáson kérdezik meg a budapestieket, hogy akarnak-e kínai elitegyetemet 540 milliárd forintos eladósodással. Azt is mondta: önkormányzati tulajdonban lévő területet nem adnak.

Róna Péter: Az Alaptörvényt ki kell dobni
Megbeszéljük...

Róna Péter: Az Alaptörvényt ki kell dobni

2021. május 11. 16:16

Két egykori igazságügyi miniszter, Bárándy Péter, Forgács Imre, és Vörös Imre volt alkotmánybíró közösen arra kérte a hatpárti ellenzéket, hogy minél hamarabb kezdjenek hozzá egy új alkotmány előkészítéséhez. Róna Péter, az University of Oxford tanára is egyetért ezzel. Szerinte az új szerződést aztán népszavazásra kell bocsátani.

Szabó Tímea: Beleegyező nyilatkozat nélkül is megfigyelnek
Megbeszéljük...

Szabó Tímea: Nyilatkozat nélkül is megfigyelnek

2021. május 07. 17:51

Bár a Belügyminisztérium visszavonta az egészségügyi dolgozók megbízhatósági vizsgálattal kapcsolatos beleegyező nyilatkozatát, a Nemzeti Védelmi Szolgálat szerint e nélkül is lehallgathatják őket. Szabó Tímea szerint nagyon súlyos aránytalanságról van szó, hiszen a rendőrökkel aláíratják ezt a nyilatkozatot. Ez azt jelenti, hogy sokkal szigorúbb előírások vonatkoznak a egészségügyi dolgozókra, mint a rendőrökre.

Klubrádió: Kifacsarta a médiatörvényt a Médiatanács
Megbeszéljük...

"Kifacsarta a médiatörvényt a Médiatanács"

2021. május 06. 17:47

Elsőfokon elutasította a Fővárosi Törvényszék a Klubrádió a Médiatanács a rádiót a pályázatból kizáró döntése ellen benyújtott keresetét. Stock Richárd, a Klubrádió vezérigazgatója szerint a Médiatanács a továbbiakban bármikor érvelhet azzal, hogy egy közösségi finanszírozású rádió nem alkalmas frenkvencia üzemeltetésére.

Magyar György: Orbán utódjának csapatban kell majd dolgoznia
Megbeszéljük...

Magyar: Orbán utódjának csapatban kell dolgoznia

2021. május 05. 22:02

Magyar György ügyvéd egy hallgató felvetésére reagálva elmondta: nem szeretne miniszterelnök-jelölt lenni, de szívesen segíti az ellenzéket. Igen nagy problémát jelent szerinte, hogy Orbán Viktornak sikerült olyan rendszert kialakítania az elmúlt évtizedben, amelyben minden rajta múlik. Úgy látja, az esetleges következő miniszterelnöknek (akit előválasztáson szavaznak meg) csapatmunkában kell dolgoznia.