„Vásároljon

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Falus Ferenc: Számos gyógyszert érdemes volna klinikailag megvizsgálni
Megbeszéljük...

"Sok gyógyszert érdemes volna megvizsgálni"

2020. november 26. 22:43

Pár napja került a előtérbe ismét az ivermektin és állítólagos hatékonysága a koronavírus ellen. Falus Ferenc szerint bár a hatóanyagot vizsgálták itthon is komolyabb teszteknek nem vetették alá, az itthon csak az állatgyógyászatban használt szert. Arra is kitért, hogy nem az ivermektin az egyetlen szer, amit érdemes lenne klinikai vizsgálatok alá vetni, legalább addig, amíg a vakcina engedélyeztetésére várunk.

Új SZFE-s intézetvezető: Életem legnehezebb döntése volt elvállalni, sok idegerő kell hozzá
Megbeszéljük...

Új SZFE-s intézetvezető: Életem legnehezebb döntése volt

2020. november 26. 20:56

Bodolay Géza színházi rendező, érdemes művész, a Petőfi Irodalmi Múzeum Színháztörténeti Múzeum és Intézete igazgatója lett az SZFE Színháztörténeti Intézetének vezetője. Arra a kérdésre, hogy miért vállalta el, azt mondta: élete legnehezebb döntése volt és tudja, hogy a jelenlegi helyzet kétségkívül több idegerőt kíván, mint amire alapvetően szükség lenne. Az egyetemfoglalást és a sztrájkot nem tartja '68-hoz hasonló forradalomnak és nem akar harcolni. Nem hiszi, hogy az alapítványi ügyekkel kellene foglalkoznia, az átalakításban nem vett részt – tette hozzá.

Karácsony: Élet-halál között vagyunk pénzügyi szempontból
Megbeszéljük...

Karácsony: Élet-halál között vagyunk pénzügyi szempontból

2020. november 25. 22:44

A fővárosnak eleve pokoli nehéz lesz a következő éve, az iparűzési adó visszaesett, az elvonást három és félszeresére emelte a kormány. „Élet és halál között vagyunk pénzügyi szempontból” – fogalmazott Karácsony Gergely. A hulladékgazdálkodás és az elektronikus fizetési rendszer koncesszióba adásáról azt mondta: szerinte egy vesztét érző kormány szokott privatizálni, mert ha a választás előtt átjátsszák ezeket magáncégeknek, akkor ott talán jobban biztonságban vannak.