„Klubrádió“

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Kálmán Olga: Pénzkidobás, néphülyítés, ámítás
Megbeszéljük...

Kálmán Olga: Pénzkidobás, néphülyítés, ámítás

2020. szeptember 18. 18:43

Kálmán Olgával, a DK elnökségi tagjával beszélgettünk az ellenzék nemzeti konzultációs íveket gyűjtő akciójáról. Ő egy videójában ledarált néhányat, de pártja a hozzá eljuttatott papírokat elvitte a közös akció színhelyére, a Várba. Szerinte a kormány nem kíváncsi arra, hogy mit gondolnak az emberek, csak „pénzkidobás, néphülyítés, ámítás” az egész.

Nem éri be kevesebbel a Klubrádió, mint tíz éve
Megbeszéljük...

Nem éri be kevesebbel a Klubrádió, mint tíz éve

2020. szeptember 12. 05:35

Tüntetésekkel, nemzetközi tiltakozásokkal és az SZFE valamint a Klubrádió ügyének összekapcsolásával is számol az adó elnöke, Arató András a médium elleni újabb kormányzati támadás után. Szerinte a frekvenciaengedély meghosszabbításának elutasítását a Médiatanács álságosan indokolta, valójában arról van szó, hogy a rendszer nem tűri a más véleményt. Gazembereknek tartja a rezsimet kiszolgáló döntést meghozó személyeket. A hallgatókat pedig arra kéri, támogassák tiltakozással és anyagilag is a Klubrádiót, amely mindenképp tovább működik.