„Klubrádió

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai: 06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Hidhvéghi Balázs szerint Brüsszel valójában nem fogadja el a sokszínűséget
Megbeszéljük...

Hidhvéghi: Brüsszel nem fogadja el a sokféleséget

2023. szeptember 28. 16:16

Már eleve megvalósul abban az EU sokfélesége, hogy a tagállamok nemzeti kormányai a saját politikai értékeiket valósítják meg – mondta Hidvéghi Balázs. A Fidesz európai parlamenti képviselője Brüsszelből jelentkezett be a Megbeszéljük cmíű műsorba, ahol arról beszélt, hogy az Unió ideológiailag egyre inkább türelmetlenebb azzokkal, akik kibeszélnek a közös sokféleség-narratívából.

Vadai Ágnes: Ész és koncepció nélkül álltak neki a haderőfejlesztésnek
Megbeszéljük...

Vadai: Ész nélkül álltak neki a haderőfejlesztésnek

2023. szeptember 25. 18:50

Míg 2010 és 2018 között lényegében legyalulták a Magyar Honvédség eszközparkját, addig most viszont ész és koncepció nélkül álltak neki a haderőfejlesztésnek, jellemzően baráti vásárlásokon keresztül Németország, Brazília vagy Törökország irányába – emlékeztetett Vadai Ágnes. A Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője arról beszélt a Megbeszéljük című műsorban, hogy az újabb hadiipari beruházások célja az lehet, hogy a kormány titokban újabb forrásokat vonhasson ki a költségvetésből.