„Köszönjük

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai: 06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Virrasztás a BM előtt:
Megbeszéljük...

Diákfront: "Igazán radikálisba vágtuk a fejszét"

2022. december 01. 17:40

A Belügyminisztérium épülete előtt virrasztó egyik diák, Mihalics Lili a Megbeszéljük című műsorba betelefonálva Bolgár Györgynek elmondta: nagyon sok segítséget kapnak a környék lakóitól. Teljesen ismeretlen emberek folyamatosan viszik nekik az ételeket-italokat. Mihalics Lili hozzátette: nagyon megköszönnék, ha az így is maradna, továbbra is kapnának meleg ételt, meleg takarót, nagy szükségük volna ezekre.

Jávor Benedek: Szorul a hurok Paks2 körül
Megbeszéljük...

Jávor Benedek: Szorul a hurok Paks2 körül

2022. november 24. 19:29

Az osztrák környezetvédelmi hatóság új jelentése szerint Paks2 olyan törésvonal fölé lett tervezve, amely egy esetleges földrengés esetén veszélybe sodorná az atomerőművet és a környezetét is. Az osztrákok szerint ezért itt nem szabadna erőművet létesíteni. Mindeközben Szijjártó Péter már szinte havonta tárgyal valamilyen orosz atomipari illetékessel. Legutóbb Szocsiban vett részt egy atomipari konferencián, ahol biztosította a Roszatom elnökét, hogy most már aztán tényleg felépítik az új atomerőművet. Jávor Benedek volt európai parlamenti képviselő, a Fővárosi Önkormányzat brüsszeli irodájának vezetője arról beszélt a Megbeszéljük című műsorban, hogy Magyarország könnyen magára maradhat az energiapiacon orosz energiafüggősége miatt.

Andor László: Különvéleménye és beleszólása is lehet az MNB felügyelőbizottsági tagjának
Megbeszéljük...

Andor: Beleszólása is lehet az MNB felügyelőjének

2022. november 18. 20:53

Az MSZP Andor Lászlót jelöli a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságába. Ugyanakkor az LMP, a Párbeszéd, illetve a Jobbik közösen, Róna Péter közgazdászt javasolja, aki egyébként volt már MNB felügyelőbizottsági tag. A DK pedig azt mondja, hogy ez egy "cirkusz", a Fidesz úgyis csak arra használná föl ezt az egy ellenzéki tagot, hogy a saját "disznóságait" legitimálja vele. Andor László a Megbeszéljük című műsorban arról beszélt, ez politikai egyeztetés kérdése a pártok körében annak érdekében, hogy kellő időben jussanak megfelelő következtetésre, hogy a demokratikus ellenzéki oldalról is legyen legalább egy tag ebben a felügyelőbizottságban.