„Klubrádió
Hetes Stúdió

A saját anyját is eladná 20 forintért - Neuman Gábor jegyzete

8/08/2020 15:40

| Szerző: Neuman Gábor/Klubrádió

Miféle beteg agyú ember szülte meg ezeket a kérdéseket? Nem szégyelli magát?

A válasz erre: Nem.

2020. augusztus 08. Hetes Stúdió-részlet (2020.08.08. Neuman Gábor jegyzete)
02:43
00:00
A magyarok korlátlan és kortól független lebecsülésében verhetetlen a mostani Nemzeti Konzultáció. Olyan megalázó és egyértelmű kérdéseket tesz föl Orbán és csapata, hogy joggal gondolhatnánk, az ország megválasztott vezetői egy agysejtűeknek tekintenek mindenkit, akik nem Ők. Szégyen, hogy az ország miniszterelnöke ilyen szintre helyezi a lakosságot, és még büszke is arra, hogy már 1.370.000-en vissza is küldték a kérdőíveket ahelyett, hogy méltó helyre tennék ezeket a kérdőíveket, mondjuk a papírgyűjtő kukákba. És ezért még sok-sok pénzt is fizetünk, adóink bizonyos százalékát.

"Mi nemzetünkért, családjainkért aggódó és tenni akaró polgárok, nem hagyhatjuk válaszok nélkül kormányunk feltett konzultációs kérdéseit. Erősítsük tovább a választópolgárok és az általuk bizalmat élvező kormányzás együttműködését. A társadalmi, gazdasági problémáink megoldásában, csak így lehetünk győztesek és eredményesek," - írja Csizmadia László, a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke szombati közleményében, amelyben a nemzeti konzultáció kitöltésére buzdítja honfitársainkat.

Lehet, hogy némileg befolyásolta véleményét, hogy nemrég több mint félmilliárd forintot kapott az MVM-től és 70 milliót a Szerencsejáték Zrt.-től a Civil Összefogás Fórum.

Az egyik konzultációs kérdés így szól: A járvány alatt az idősotthonok vannak leginkább kitéve a fertőzés terjedésének. A magyarországi járvány minden negyedik áldozata idősotthon lakója. A fővárosban található Pesti úti idősotthonban több százan betegedtek meg, és közülük nagyon sok idős ember vesztette életét.

Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

Mi lenne, ha erre a kérdésre az emberek többsége nemmel szavazna? Hagynánk az idősotthonokat lerohadni és a szüleinket, nagyszüleinket, dédszüleinket meghalni? Miféle beteg agyú ember szülte meg ezeket a kérdéseket? Nem szégyelli magát?

A válasz erre: Nem.

Az elismerés, ami természetesen anyagiakban jelentkezik, mindent fölülír. Lásd Vaszily Miklóst vagy Mészáros Lőrincet, soroljam még?

Csizmadia még örök érvényű tanulságot is megfogalmaz a bíztatás után: "civilizációnk parancsa, hogyha értünk kérdeznek, válaszolni illik. Az együttélés gyakorlatában is mutassuk meg, hogy „semmit rólunk, nélkülünk”!"

Erre szokták mondani, hogy még a saját anyját is eladná húsz forintért.

Bravó új magyar arisztokrácia, csak így tovább…

Neuman Gábor jegyzete a 2020. augusztus 8-i Hetes Stúdióban hangzott el.