„Klubrádió“

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második óráját kamerával is rögzítjük, és YouTube-csatornánkon megnézhetik.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A részvétel a fontos
Hetes Stúdió

A részvétel a fontos

2020. február 16. 16:07

A részvételi költségvetés nem újkeletű találmány a világban, idehaza azonban még inkább csak ismerkedünk a fogalommal. Egy új kiadvány most segít eligazodni azoknak az önkormányzatoknak, akik komolyan gondolják, hogy bevonnák az embereket a döntéshozásba. Vendégünk a szerző: Merényi M. Miklós a K-Monitortól.

Gyöngyöspatát egész Magyarországból!
Hetes Stúdió

Gyöngyöspatát egész Magyarországból!

2020. február 08. 14:18

Teljesen igazságtalan – fejtegette jó Takaró Mihály – hogy csak a cigányoknak jár olyan oktatás, ami semmire nem jó. (...) Követeljük, hogy a magyar iskolarendszerből kikerülő gyerekek – a mi gyerekeink is ugyanolyan vacak képzést kapjanak. Hogy ne értsenek meg egyszerű összefüggéseket, ne tudjanak értelmezni egy szöveget. Képtelenek legyenek megszólalni idegen nyelven. Úgy értesüljenek, hogy a dicső magyarság mindig minden háborúját megnyerte és tulajdonképpen, mi vagyunk a világ urai.

Závada Pállal az irodalom központosításáról és a PIM vezetőjéről
Hetes Stúdió

Závada Pállal az irodalom központosításáról

2020. február 08. 12:22

Závada Pál íróval beszélgettünk az irodalom központosításának terveiről és a PIM vezetőjéről, Demeter Szilárdról, akit „verekedékenynek” tart. A Hetes Stúdióban volt szó a durva börtönkörülmények hatásáról a társadalomba visszailleszkedésre, az impeachment-eljárást gyorsan megúszó Donald Trumpról és egy szentendrei népszavazásról is.