„Klubrádió

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második órája, a Megbeszéljük a hetet hétről hétre a YouTube-csatornánkon is elérhető.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A legostobább háború?
Hetes Stúdió

A legostobább háború?

2024. február 25. 14:27

Ez egy ostoba háború, még kevésbé érezzük magunkat biztonságban, sokkal többe kerül, mint amennyit racionálisan politikailag hoz a konyhára – sommázza az oroszok Ukrajnában kezdett háborújáról a véleményét az eredetileg kanadai David J. Betz, a londoni King’s College hadi- és háborús tudományokkal foglalkozó professzora, akivel Csernyánszky Judit készített riportot a Hetes STúdió adásába.

Fasizálódó magyar filmpolitika – Hetes Stúdió ajánló
Hetes Stúdió

Fasizálódó magyar filmpolitika – Hetes Stúdió ajánló

2024. február 03. 12:00

Bűntény, amit a magyar kultúrpolitika a filmesek ellen elkövet – véli Prikler Mátyás filmrendező. Lehet legitim egy választás egy illegitim rendszerben, van-e értelme bojkottálni a választásokat? Etikai dilemmák előtt az ellenzék. A műsor második felében pedig megbeszéltük az elmúlt hét legfontosabb eseményeit Bodnár Zsuzsával, az Átlátszó újságírójával, Bethlen Tamással, a Borsod24.hu újságírójával, illetve a Klubrádiótól Neuman Gáborral és Bolgár Györggyel.