„Klubrádió“

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második óráját kamerával is rögzítjük, és YouTube-csatornánkon megnézhetik.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Miben más a tiltakozás az SZFE-ért, mint az elmúlt tíz év tüntetései?
Hetes Stúdió

Miben más ez a tiltakozás?

2020. szeptember 12. 14:18

Illeszkedik az elmúlt tíz év tüntetéseinek sorában az SZFE elfoglalása miatti tiltakozássorozat, vagy ez most más? Erről is beszéltünk a Hetes Stúdióban, ahogy a súlyos tanárhiányról, a hatalmas dörgicsei beépítés terveiről és a Donald Trump elnökségének részévé vált összeesküvés-elméletekről.

Abban bíznak, átállnak a hatóságok
Hetes Stúdió

Abban bíznak, átállnak a hatóságok

2020. szeptember 06. 11:38

Jelenleg 500 békés tüntetőnek az ügyét karolták fel, akiket nem csak súlyosan bántalmaztak, de kínoztak is a rendőrök. Emellett a politikai foglyok érdekében is eljárnak – mondja a Klubrádiónak Natallia Satsunkevich, a Tavasz96 belorusz jogvédő szervezet egyik projektmenedzsere, aki abban bízik, hogy a parlament lesz az első, amelyik fel fogja vállalni a tüntetők ügyét, aztán jönnek a hatóságok és egypár miniszter is átáll majd az ellenzék oldalára.