„Vásároljon

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második órája, a Megbeszéljük hétről hétre a  YouTube-csatornánkon is elérhető.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Mit kell tudni a Havanna-szindrómáról?
Hetes Stúdió

Mit kell tudni a Havanna-szindrómáról?

2021. augusztus 02. 13:29

Ugyan öt éve tapasztalták először, és már akkor is veszedelmes fegyvernek tűnt, ám azóta se tudnak a Havanna szindrómáról sokkal többet. Most viszont a CIA direktora úgy döntött, megtriplázza a felderítésére és megtorlására szükséges eszközöket. A hidegháború újabb fegyveréről Elisabeth Braw-val, az American Enterprise Institute tudományos kutatójával beszélgettünk.

Méltó befejezés – Hardy Mihály jegyzete
Hetes Stúdió

Méltó befejezés – Hardy Mihály jegyzete

2021. július 31. 15:05

A magyar politika 2010 után rohammal vette be a nagy sportági szövetségeket, sportegyesületeket. Akárhová nézünk, fideszes fejeket látunk az élen Kocsis Mátétól kezdve Kubatov Gáboron át egészen Németh Szilárdig. Akik pontosan tudják, hogy hová és kinek kell továbbpasszolni az élsportba ömlesztett forintmilliárdokat. De a világon nincs az a pénz, amin azt a bizonyos, Cseh Lacinak személyesen szóló tokiói főhajtást meg lehetne vásárolni.

El leszünk öntve – Neuman Gábor jegyzete
Hetes Stúdió

El leszünk öntve – Neuman Gábor jegyzete

2021. július 17. 15:03

„Ráadásul még a ministránsok is, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, meg a többiek, becsszóra mondják, hogy a törvényben szó sincs melegekről, meg diszkriminációról, meg homofóbiáról, meg töltött káposztáról. Hogy akkor mit jelent a törvényben az a passzus, hogy a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg? Hát, hogy a' emberek is értsék, na.”