„Klubrádió

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második órája, a Megbeszéljük a hetet hétről hétre a YouTube-csatornánkon is elérhető.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Francia államtitkár: A Klubrádió elhallgattatásának ügye túlnő Magyarország határain
Hetes Stúdió

Francia államtitkár: A Klubrádió elhallgattatásának ügye túlnő Magyarország határain

2021. október 16. 16:05

A Klubrádió elhallgattatásának ügye messze túlnő Magyarország határain, mert a média függetlensége alapvető, európai érték. Egyebek mellett ezt nyilatkozta Clément Beaune, Franciaország európai ügyekben illetékes külügyi államtitkára, amikor felkereste a Klubrádió szerkesztőségét. A francia diplomata tényfeltáró úton járt Budapesten, és nemcsak kormányzati, hanem ellenzéki politikusokkal, valamint civil szervezetek vezetőivel is találkozott. A Klubrádiónak adott interjújában azt sem zárta ki, hogy az Európai Unió pénzügyi szankciókat léptessen életbe, ha nem sikerül rábírni a magyar kormányt arra, hogy térjen vissza a közös európai jogállami normákhoz. A francia politikussal munkatársunk, Hardy Mihály készített interjút a Hetes Stúdió számára.

„Idejönnek ezek a trumpisták, fogalmunk sincs, mi a helyzet, de istenítik Orbánt”
Hetes Stúdió

„Idejönnek ezek a trumpisták, fogalmunk sincs, mi a helyzet, de istenítik Orbánt”

2021. október 03. 11:51

Elmennek Magyarországra ezek a trumpista republikánus véleményvezérek, és fogalmuk sincs, hogy mi ott a valós helyzet, de azért istenítik Orbán Viktort – mondta el rádiónknak Bill Kristol neokon véleményvezér Tucker Carlsonra és Rod Dreherre utalva. Szerinte a Trump-hívek át akarják itatni az amerikai politikát is az Orbán-féle autoriter rendszerelemekkel, amit nagyon aggasztónak tart. Az is kiderült, szurkol az ellenzék sikeréért. Csernyánszky Judit interjúja.