„Vásároljon

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második óráját kamerával is rögzítjük, és YouTube-csatornánkon megnézhetik.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

„Aki nem ismeri eléggé, azt Orbán könnyen csapdába csalja”
Hetes Stúdió

„Aki nem ismeri eléggé, azt Orbán könnyen csapdába csalja”

2021. január 10. 18:56

Helló, Diktátor úr! címmel készített dokumentumfilmet a magyar politika elmúlt 10 évét belesűrítve és az Orbán-kormányok legfőbb jegyeit is bemutatva Michael Wech filmrendező. A német film egyik szereplője Daniel Freund európai parlamenti képviselő, aki járt a Klubrádióban is, vitte a híreket Budapestről Brüsszelbe. A film rendezőjével is beszélgetett Csernyánszky Judit.

„Mire reagál az Európai Bíróság, Orbán elkölti az uniós pénzt és megnyeri a választást”
Hetes Stúdió

„Mire reagál az Európai Bíróság, Orbán elkölti az uniós pénzt és megnyeri a választást”

2020. december 13. 16:34

Három szakértőt kérdeztünk meg az uniós alkuról, amelynek eredményeként a lengyel és a magyar kormányfő letett a vétóról, de kialkudott egy olyan kompromisszumot a német kancellárral, amely az ő érdekeiket mégiscsak figyelembe veszi. Alapvetően a hasonló cipőben járó lengyel szakértők értékelésére voltunk kíváncsiak, vajon milyen helyzet elé állították a kormányt és az ellenzéket a kompromisszummal. Csernyánszky Judit készítette az interjúkat.