„Vásároljon

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második óráját kamerával is rögzítjük, és YouTube-csatornánkon megnézhetik.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Nyemcov öröksége
Hetes Stúdió

Nyemcov öröksége

2021. május 09. 12:57

Halálos fenyegetések miatt menekült el a hazájából Zsanna Nyemcova. Most apja politikai örökségét építi saját alapítványt létrehozva Németországban, miután 2015-ben négy lövéssel végeztek Borisz Nyemcovval, az orosz ellenzék egyik legismertebb alakjával.

„Orbán helyében még nem kezdeném pakolni a hátizsákot”
Hetes Stúdió

„Orbán helyében még nem kezdeném pakolni a hátizsákot”

2021. május 02. 08:18

Az illetékes orosz hatóság terroristakapcsolatokkal rendelkező szervezetté minősítette a legismertebb orosz ellenzéki, Alekszej Navalnij által alapított Korrupcióellenes alapítványt (FBK), így az kénytelen azonnal befejezni működését. Az ellenzéki politikus - úgy tűnik - túl van az életveszélyen. Meghátrált volna Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajnával kapcsolatban? Lesz-e Biden-Putyin-találkozó a gyilkosozás után? Orbánnak is osztanak szerepet ebben a stratégiai játszmában? Csernyánszky Judit interjúi. 

A roham – Szénási Sándor jegyzete
Hetes Stúdió

A roham – Szénási Sándor jegyzete

2021. május 01. 15:13

A kormányfő tökéletesen tisztában lehetett azzal, hogy az oltópontokat lehetetlen feladat elé állítja, hogy tömegjelenetek lesznek, és csalódások. Őt azonban egyetlen cél vezérelte, hogy tudniillik szombatra biztosan meglegyen a négymillió beoltott, hiszen ez a mágikusan kezelt szám további nyitást ígér és népszerűséget.

Miért néz mindenkit hülyének Palkovics „Ékszerdoboz” László? – Gergely Zsófia jegyzete
Hetes Stúdió

Miért néz mindenkit hülyének Palkovics „Ékszerdoboz” László? – Gergely Zsófia jegyzete

2021. április 24. 13:33

Hogy jön Palkovics lakásügye a kínai egyetemhez? „Egyrészt mert ugyanaz a torokszorítóan dühítő érzés, hogy már megint hiába ordítanak a tények, akkor is hülyének néznek. A kínai hitel, a horribilis összeg beleölése, az újabb aggasztó keleti törleszkedés – semmi nem az, aminek látszik. Ahogy megmondja, miért muszáj olcsón a várban lakni, ugyanúgy nyeljük le, hogy – idézem – a Fudan egy „ékszerdoboz” lesz Budapestnek. Ezt találta mondani az új jusztis-beruházásra, akinek pedig ez nem tetszik, az Palkovics szerint csak információhiányban szenved.” Gergely Zsófia jegyzete.