„Klubrádió“

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második óráját kamerával is rögzítjük, és YouTube-csatornánkon megnézhetik.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Még mindig reménykednek a Brexit megváltoztatásában
Hetes Stúdió

Még mindig reménykednek a Brexit megváltoztatásában

2020. augusztus 09. 21:12

A bristoli kikötőben, ahol nemrégiben és Európában először szobrot döntöttek le – a templomtéren, a padon ülve nagyívű mozdulatokkal szénrajzot készít a környék gyönyörű épületeiről Adam Richman, aki vonakodik, amikor megszólítom, merthogy sietnie kell a munkával, de azért mégiscsak kötélnek áll, de beszélgetésünk közben hajlítja a kistemplom fekete íveit. Csernyánszky Judit riportja.

Cserdi angyalai
Hetes Stúdió

Cserdi angyalai

2020. augusztus 02. 14:14

Négy évvel ezelőtt Váradi Júlia kolléganőnk ellátogatott Cserdibe. Ezt a riportot ismételtük meg most a Hetes Stúdióban, egy héttel azután, hogy a falu ikonikus polgármesterét, a "cserdi modell" kitalálójaként emlegetett Bogdán Lászlót eltemették.  

Lázár felkel és jár - Lampé Ágnes jegyzete
Hetes Stúdió

Lázár felkel és jár - Lampé Ágnes jegyzete

2020. augusztus 01. 15:14

Orbán kreatívan csinálta ki: abszolút nem sietett, hisz egy ideig még neki is kellett Lázár. Megvárta hát a választásokat, amit Lázár tisztességgel végig is csinált, csak aztán került a süllyesztőbe. Persze látványosan. Ne legyenek kétségeink: Lázár hiába próbálkozik, többet nem osztanak neki lapot, jelentős posztot soha nem kap többet.

Segélykiáltások Kínából
Hetes Stúdió

Segélykiáltások Kínából

2020. augusztus 01. 12:59

A Hetes Stúdió kiemelt témája Kína volt, emellett az ősszel kezdődő iskoláról és Cserdiről volt szó a műsor első felében. A második órában meghívott újságíró vendégekkel és a betelefonáló hallgatókkal közösen vitatta meg a hét legfontosabb eseményeit Lampé Ágnes.

Orbán erőszakossága és milliók nehéz gyerekkora
Hetes Stúdió

Orbán erőszakossága és milliók nehéz gyerekkora

2020. július 25. 17:25

„Orbánt alaposan verték, otthon biztosan, ezek után maga is azt gondolja, hogy nincs más megoldás, mint az erőszak. A verés hatására „erőszakos, agresszív személyiséggé vált”, maga igazolja, hogy ez egyáltalán nem hatékony eszköz. (...) Egy felnőtt, felelősségteljes ember nem hivatkozhat mindig a nehéz gyerekkorára, különösen, ha ő maga okoz nehéz gyerekkort és felnőttkort emberek millióinak.”

A Kaleta-ügy üzenete - Lampé Ágnes jegyzete
Hetes Stúdió

A Kaleta-ügy üzenete - Lampé Ágnes jegyzete

2020. július 11. 15:08

A politika persze jó érzékkel azonnal rámozdult az ügyre. Ezen csodálkozni sem kell. De jelzi, ha nagy a hangzavar, azonnal cselekszik. Hisz most azok vannak felháborodva, akiket a korábban, évekkel ezelőtt feltárt jó pár abúzus- vagy pedofil-ügy nem igazán érdekelt, a jelenlegi törvényi szabályozást megszavazták.