„Vásároljon

Klubdélelőtt

szombat 9:00; ism.: szombat 22:00

Műsorvezető:
Szerkesztő:

Szombat délelőtti szórakoztató magazinműsor kulturával, tudománnyal és akár sporttal fűszerezve... Születésnaposok, híres tudosok, sztárok, nem sztárok. A műsor szerkesztő- műsorvezetője Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt munkatársa Hajmási Zsuzsa.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A világ végére is elmegy egy interjúért a kerekesszékes újságíró
Klubdélelőtt

A világ végére is elmegy egy interjúért

2020. december 04. 19:48

A fogyatékossággal élők világnapja alkalmából Ivanova Daniela újságíróval beszélgettünk, aki üvegcsontú, emiatt kerekesszékes. Viszont ha nincs járvány, a világ végére is elmegy egy interjú miatt, és ebben segítségére van, hogy több nyelven beszél. Volt, hogy száz jelentkezőből őt választották egy állásra. Vendégeink között lesz még Széchenyi-díjas orvos, akivel a Parkinson-kórról és beszélgetünk, és Balázs Béla-díjas rendező, akit a botlatókövekről kérdezünk a Klubdélelőttben.

Klubdélelőtt

"Amikor vége az utolsó dalnak is..."

2020. november 27. 18:38

Tragikus hét van mögöttünk, nagyszerű művészek, zenészek hagytak itt minket. Benkő László után az Omega basszusgitárosa, Mihály Tamás, Misi; majd Böröndi Tamás színész, és  pénteken, Balázs Fecó énekes-zenész is. Búcsúztunk tőlük - de néhány érdekes vendégre így is maradt idő és tér a Klubdélelőttben, akik könyvekkel érkeztek, vagy színházi darabbal.