„Klubrádió“

Szerepvállalás

szombat 18:00; ism.: csütörtök 23:30

Műsorvezető:
Szerkesztő:

Főszerepben a társadalom. Bíró Bori műsora a társadalmi felelősségvállalásról. Az adás hétről-hétre példákat hoz arra, hogy egy-egy cég vagy intézmény, netán magánszemély, milyen formában, milyen eszközökkel járul hozzá anyagi gondok, társadalmi problémák orvoslásához, az életminőség javításához, a fenntartható fejlődéshez. Ily módon is kifejezve, hogy felelősséget érez azért a környezetért, amelyben él és dolgozik. A Klubrádió 'Média a társadalomért' különdíjjal kitüntetett műsora. 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A Blahán a szökőkút mellett várja ügyfeleit az utcajogász
Szerepvállalás

A Blahán várja ügyfeleit az utcajogász

2020. július 20. 11:51

A jubileumi ARC pályázat ismét képkészítésre ösztönöz a "képtelenség és arctalanság ellen" , ennek apropójából a rendezvény egyik alapítójával Bakos Gáborral beszélgettünk. Műsorunk másik témája a a lakhatási szegénység volt, a nehéz helyzetben élők újra felkereshetik személyesen is az utcajogászt a Blahán.

Bértámogatás civileknek?
Szerepvállalás

Bértámogatás civileknek?

2020. június 21. 12:44

A hazai civil szektor hozzájárulása a GDP-hez 4% körüli, 54 ezer ember dolgozik a szektorban, mégsem járt nekik bértámogatás a járványhelyzet alatt. Amelyik időszak a gyerekek számára is stresszes volt, ezért kiemelten érdemes figyelni a lelkiállapotukat.