„Klubrádió

Szerepvállalás

szombat 18:00; ism.: vasárnap 02:30; péntek 14:00

Műsorvezető:
Szerkesztő:

Főszerepben a társadalom. Bíró Bori műsora a társadalmi felelősségvállalásról. Az adás hétről-hétre példákat hoz arra, hogy egy-egy cég vagy intézmény, netán magánszemély, milyen formában, milyen eszközökkel járul hozzá anyagi gondok, társadalmi problémák orvoslásához, az életminőség javításához, a fenntartható fejlődéshez. Ily módon is kifejezve, hogy felelősséget érez azért a környezetért, amelyben él és dolgozik. A Klubrádió 'Média a társadalomért' különdíjjal kitüntetett műsora. 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Megmentett életek és ételek
Szerepvállalás

Megmentett életek és ételek

2021. szeptember 05. 13:05

A Szerepvállalás aktuális adásában a gyerekek eltérő fejlődéséről és a korai fejlesztés fontosságáról beszélgettünk. És azt gondolta volna, hogy a Magyar Élelmiszerbank már több mint 50 milliárd Ft értékben mentett meg élelmiszereket és juttatta el jó helyre?

Kismamák nehéz helyzetben a járvány idején
Szerepvállalás

Kismamák nehéz helyzetben a járvány idején

2021. augusztus 26. 17:43

A koronavírus második hulláma jóval komolyabban érintette a kismamákat, megugrott a súlyosabb tünetekkel kórházba kerülők száma, és nőtt a koraszülések aránya. A Szerepvállalásban először az ő helyzetükről beszéltünk, majd arról volt szó, hogy fogyatékkal élő sérült gyerekek és felnőttek, valamit épek miként élvezhetik együtt a testmozgás örömét.