„Klubrádió
Hetes Stúdió

Nem túl gagyi ez a Dubaj? – Neuman Gábor jegyzete

20/03/2021 15:08

| Szerző: Neuman Gábor/Klubrádió

Sürgősen Dubajba kellett utaznia Mészáros Lőrincnek. Állítólag vele tartott exneje, valamint egy Várkonyi Anreára feltűnően hasonlító személy. De vajon a leggazdagabb és "legeslegnagyobb" magyarnak, egy olyan giccses helyen, mint Dubaj?

2021. március 20. Hetes Stúdió / részlet, Neuman Gábor jegyzete (21.03.20.)
02:50
00:00

Igen Nagyrabecsült és Nagyratisztelt Lőrinc!

Olvasom a különböző portálokon, hogy Dubajba kellett menned, ripsz-ropsz. Állítólag, hogy exnejed is veled volt, hiszen a Lőrinc vagyon bizonyos része már Őt illeti, és szereti rajta tartani a szemét, csak a megszokás végett. Továbbá azt is írják, hogy egy Várkonyi Andreához hasonló hölgy is feltűnt a kifutón, beléd karolva, mikor a kifutón, már a Liszt Ferencen beszálltatok a minibuszba. Lőrinc! Nem túl gagyi ez a Dubaj? Tudom, hogy tele van különböző csecsebecsékkel, hajlongó inasokkal, tükrökkel, és aranycsapokkal, meg színarany csillárokkal, meg akkora franciaággyal, hogy meg se muszáj találni a másikat, ha úgy van kedve a kuncsaftnak, de mégis Lölő, az egész eltörpül a felcsúti birodalmad mellett. Ez a Dubaj egy jókora giccs, olyanoknak, akiknek semmi ízlésük sincs. Dubaj, mondhatni nagyon gáz… Ezt te nem engedheted meg magadnak… No nem anyagilag, hisz csupán húszezer dollárba kerül egy éjszaka, és ez meg se karcol téged, gondolom. Hanem a neveltetésed okán.

Jó-jó, eleged lett az itteni nyomorúságos viszonyokból, tudom, hogy kényelmetlennek tartod a maszkot, meg az se tetszik neked, hogy 8 óra után nem szabad meginni egy single malt whiskyt a Four Seasonsben, abszurdum, hiszen te vagy a leggazdagabb magyar, és vérlázító, hogy itthon senki sem gondol az olyan emberekre, mint te, akik éjt nappallá téve robotolnak, hogy szorgalmas munkával megkeressék mindennapi betevőjüket, és megvegyék a Tigázt, és a Titászt, hogy minél olcsóbban adhassák a gázt és a villanyt honfitársainknak.

Ne haragudj, de ideidézek egy cikkből, sorry: „Gázszerelői végzettséggel a zsebében Mészáros Lőrincnek különösen nagy örömet okozhat, hogy végre sikerült hozzájutnia Magyarország legnagyobb földgázelosztójához. A hozzá tartozó Opus Global Nyrt. pénteken jelentette be, hogy a Tigáz Földgázelosztó Zrt. már teljes egészében hozzájuk került, miután megvették a MET Csoporttól az MS Energy Holding AG 50 százalékát, amivel 49,57 százalékos részesedést szereztek a Tigázban. A másik felét pedig már tavaly megszerezték.„

Gondolj bele, hogy Széchenyit azért nevezik a legnagyobb magyarnak, mert a vagyonából megalapította a Magyar Tudományos Akadémiát, piha, Te meg gázzal, villannyal látod el Kelet-Magyarország teljes lakosságát. Milyen jelző illene rád??? A legeslegesnagyobb magyar?

Szóval kedves Lőrinc! Büszkék vagyunk rád. Tiéd a Tigáz, és állítólag Andika is. És mindezt csupán a tehetségeddel, meg a jó svádáddal érted el. Ne foglalkozz az irigyekkel, ők a lúzerek, akik soha, semmivel sincsenek megelégedve. Azt kell mondani nekik, hogy csinálják utánad, ha tudják…!!!

Neuman Gábor jegyzete a Hetes Stúdió 2021. március 20-i adásában hangzott el. Címlapi kép: Wikipédia.