„Klubrádió“

30 éve...

2019. március 15., péntek 18:00

A Klubrádió egyedi műsora Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot elindító nap évfordulójára. A 171-re. Az adásban az 1989. március 15-ei ellenzéki tüntetésről beszélgetett Rózsa Péter műsorvezető Ripp Zoltán történésszel.

A világ urai

Műsorvezető:
Szénási Sándor

péntek 19:00; ism.: vasárnap 16:00

A Klubrádió ismeretterjesztő sorozata, történelmi precizitással és szakértői segítséggel vizsgálja a jelent. Az egy órás beszélgetések a világ történéseit meghatározó és befolyásoló emberekről, hatalmakról, jelenségekről szóltak. A szerkesztő: Selmeci János. 

A műsor szünetel.

Állatbarát

Műsorvezető:
Lay Viktória

pénteken 14:00

Kedvenc magazin, azoknak akiknek már van, és azoknak is akik csak szeretnék, hogy legyen... Praktikus elméleti és gyakorlati segítségek felelős állattarttáshoz. (Ül! Hallgat!) 

Anno Budapest

Műsorvezető:
Panxnotded Miklós

vasárnap 14:00

A hallgatók emlékeiből rakja össze az ismeretlen főváros képét Panxnotded Miklós. Budapest épületein, parkjain, közterein, szórakozóhelyein, legendáin keresztül bemutatkozik a város régi és akár az új arca is. És mi van ha nem telefonálnak? (06-1-24-07-953)

A szerkesztő: Árva Brigitta.

Az igazság pillanata

Műsorvezető:
Bolgár György

péntek 12:30 – Új műsor! Első adás: március 8.

Az igazság pillanata – Valótlanságokkal szemben a tények. Bolgár György műsora a ránk zúduló , egyre gyakoribb és egyre durvább hazugságokra kívánt választ adni. Ebben az értelemben hasonlított a szerző töb mint kilenc éven át a 168 óra című hetilapban közölt sorozatára (Hogy mivan?), illetve a Népszava szombati számában jelenleg is olvasható Hazugságvizsgálóra. A lényeg mindegyik esetben az volt, hogy a hazugságokkal, csúsztatásokkal, félrevezetésekkel traktált közvéleményt megismertessük a tényekkel.

szerkesztő-műsorvezető: Bolgár György
a szerkesztő munkatársa: Kovács M. Veronika

A műsor szünetel.

Basszus

Műsorvezetők:
Göczey Zsuzsa
Bencsik Gyula

kedd 20:00; ism.: szombat 19:00

Nyitott fülű zenészekről, nyitott fülű hallgatóknak. Zenei programajánló Göczey Zsuzsa szerkesztésében. (Ez sem lemezbörze...)

Belső közlés

Műsorvezetők:
Marton Éva
Szegő János
Pályi Márk

hétfő 20:00; ism.: kedd 4:00

A Klubrádió zenés, irodalmi műsora Pályi Márk szerkesztésében jelentkezik hétfőnként. A műsorban hétről hétre költők vagy írók olvassák föl megjelenés előtt álló szövegeiket, és zeneszámokat hoznak mellé, amelyek befolyásolták a szövegeik megszületését, alkotói pályájukat, meghatározták életük fordulópontjait. A zene itt nem az okos szó elhallgattatását, hanem az ahhoz fűződő viszonyunk elmélyítését segíti. Nem csupán díszítőelem, hanem rajta keresztül tudunk meg a vendégünkről fontos dolgokat. Pályakezdőktől a szakma nagyjaiig sok mindenki megfordult már a stúdióban, és számos fiatal színész felolvasása gazdagította a tartalmazt. Időről időre pedig rendhagyó adásokkal lepik meg a hallgatókat a műsor készítői: egy-egy ismeretlen, de nagyon érdekes szövegről vagy témáról esik szó.

Bonyolult dolgok

Műsorvezetők:
Bálint Judit
Papp Réka Kinga

csütörtök 21:00; ism.: szombat 02:00

Társadalomtudományi, közéleti, politikia reflexiók brit tudósok ajánlásával. A Professzor Paprika és a bonyolult dolgok nem szűnt meg, csak átalakult.

 

Café Péntek

Műsorvezető:
Váradi Júlia

péntek 20:00; ism.: vasárnap 19:00

Művészkávézó... Pénteken este összegyűlnek a mai magyar kultúra szereplői, hogy művészetről, irodalomról, filmről, színházról, táncról, zenéről beszélgessenek Váradi Júliával. 

Csak semmi majré - magyar zsidó történetek

Műsorvezető:
Rózsa Péter

csütörtök 13:00

A majré jiddis szó, jelentése félelem. Szóval félelem, majré nélkül beszélgetünk arról, hogy milyen ma a közös életünk itt, vannak-e tabuk, elhallgatások, ki nem beszélt s így bizalmatlanságot, félelmet okozó ügyek. Nem, nem jó az egyes szám, hiszen ezek a közös ügyeink, mint ahogy a holokauszt sem az elpusztított zsidóknak és utódainak, hanem az egész magyar nemzetnek a tragédiája. Erről is beszélgetünk rabbikkal, történészekkel és szakértőkkel.

Dobszerda

Műsorvezető:
Váradi Júlia

szerda 20:00; ism.: vasárnap 12:00

Váradi Júlia beszélget. Művészportréiban igyekszik megismerni az alkotót, az alkotásait, az életét és azt is, hogy érzi magát a művész a mostani „bőrében”. 

Dr. Bubnó Roll

Műsorvezető:
Bubnó Márk

hétfő 15:00; ism.: kedd 05:00

Klasszikus zenei műsor nem klasszikus felfogásban. Dr Bubnó és vendégei megkísérlik a klasszikus zenei művekkel és művészekkel egy szintre emelni a zenehallgatás villamosmegállójának peronját.  Általában nem sikerül nekik.  A műsor élőben a Klubrádióban hallható felvételről. 

Éljen a jogával!

Műsorvezető:
Szente László

péntek 14:30; ism.: szombat 5:00

A Klubrádió 30 perces jogvédő magazinja.

Szabadságjogaink fogynak, de még nem fogytak el teljesen. Ami megmaradt, azt mi magunk tarthatjuk életben azzal, hogy élünk velük, kiállunk magunkért és másokért, ahelyett, hogy csak legyintenénk. 

Élőben a városból 2.0 - Autótól a Zebráig

Műsorvezető:
Fábián László

szerda 13:00; ism.: szombat 8:00

Az Élőben a városból 2.0 egy autós és egy közlekedési műsor egyvelege. Alcíme sokat elárul: Autótól a Zebráig, A-tól Z-ig minden, ami aktuális és érdekes kérdés a közlekedésünkkel kapcsolatban.

Eurozóna

Műsorvezetők:
Zentai Péter
Kárpáti János

péntek 13:00; ism.: szombat 7:00

A Klubrádió külpolitikai magazinműsora. Állandó témáink az Európai Unió, benne Magyarország jelene és jövője, valamint a nagyvilág politikai, gazdasági, és társadalmi folyamatai. 

Ez itt a kérdés

Műsorvezetők:
Neuman Gábor
Lampé Ágnes

minden hétköznap 12:15

Ez itt valójában a válasz, vagyis a kérdéshez tartozó fórum. A hallgatók egy kérdésfelvetésre reagálva élőben beszélhettek a műsorvezetővel. Főleg történeteket, a témához kapcsolódó sztorikat vártunk.

A műsor megszűnt.

Felütés

Műsorvezető:
Molnár Szabolcs

szerda 21:00; ism.: szombat 3:00

Kortárs kalasszikus zenei műsor, adásonként általában két témát és ezekhez kapcsolódóan két zenei eseményt jár körül, melyekhez az előadókkal, zeneszerzőkkel, szakértőkkel beszélgetve, és persze sok-sok zenei részlettel igyekszik kedvet csinálni  a szerkesztő, Belinszky Anna zenetörténész.

Filmklubrádió

Műsorvezető:
Rózsa Péter

kéthetente szombat 14:00; ism.: vasárnap 8:00

Minden hónapban bemutatunk egy korábbi fontos dokumentumFILMet egy budapesti KLUBban, hogy visszaemlékezhessünk a múltra és akár összevethessük a jelennel. A helyszínen találkozhatnak alkotókkal, szereplőkkel, szakértőkkel és beszélgethetnek is velük. Mindent rögzítünk, így lesz belőle RÁDIÓműsor.


Folyt. köv. - Volt egyszer egy Népszabadság

Műsorvezetők:
Kelen Károly
Rab László

csütörtök 20:00; ism.: szombat 6:00

A műsor a majd' hatvan évet megélt Népszabadság szellemiségében, nem csak az örökké évődő, civódó öregfiúkkal, de fiatal szózsonglőrökkel, asztaltáncoltató politikusokkal, önjelölt tűznyelőkkel, és mindazokkal, akik vállalják a vízhordást a száraz pusztaságban.

Fülbevaló

Műsorvezető:
Kovács M. Veronika

kedd 13:00; ism.: szerda 3:30 és vasárnap 4:00

Magazin nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.Nincsenek tabuk, nincsenek határok, minden ami egy fülbe belefér...

Galaxis kalauz

Műsorvezetők:
Timár Ágnes
Lay Viktória

szerda 15:00; ism.: csütörtök, 05:00

Az ámbráscettől a szinkópáig. Irányított utazás történelmen, tudományon, kultúrán át random megállókkal.

Hallójárat

vasárnap 15:00; ism.: vasárnap 22:00

A Hallójárat című műsorblokk 2019. március 17-e után átalakult. Az adásban addig sugárzott Galaxis kalauz, Művészbejáró és Katonadolog című produkciók önálló műsorként folytatódnak!

Az adásban óránként váltották egymást a műsorok, így garantálva a változatos hétvégi kikapcsolódást.

Az első órában Lay Viki és Timár Ágnes a Galaxis kalauzban irányított utazásra hívta a hallgatókat. (Ez a műsor március 17-e után átkerült keddre.)

A második óra Bóta Gáboré, aki Művészbejáró címmel klasszikus színházi magazinnal készül. 

A harmadik órában Borgula András érkezik a Katonadologgal. Férfi magazin, főleg nőknek.

Hangosfilm - Szélesvásznú verzió

Műsorvezető:
Timár Ágnes

szombat 13:30; ism.: hétfő 03:00

Kimaradt jelenetek, extrák, audiokommentár, és minden, ami egy rendezői változatba beleférhet. Művészportrék, filmelemzések, képregény adaptációk, mozis múltidézés félórában.

Hetes Stúdió

Műsorvezetők:
Dési János
Szénási Sándor
Neuman Gábor
Rózsa Péter
Bálint Judit
Lampé Ágnes

szombat 15:00; ism.: vasárnap 9:00

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak. 

Hosszabbítás

Műsorvezetők:
Rév Dániel
Farkasvölgyi Gábor

kedd 15:00; ism.: szerda 15:00

Hosszabbítás - mert a meccsek a pályán nem érnek véget...
Minden hétfőn 9 órától hosszabbítjuk meg az elmúlt hét sporteseményeit az egyórás magazinműsor keretein belül, amelyben igyekszünk megtárgyalni majdnem minden sikert és bukást is. 
Részletesebb híreinket http://hosszabbitas.hu/ - weboldalon is elolvashatják

Ingatlanpiac

Műsorvezető:
Törtei-Takács Kriszta

kedd 14:00; ism.: vasárnap 3:00

 A műsor naprakész információkat közvetít az ingatlanpiac aktuális kérdéseiről. E mellett minden műsorban lehetőséget kapnak a hallgatók arra, hogy a meghívott szakértőktől kérdezzenek. Állandó szakértők hitelezéssel, lakástakarékokkal, földhivatali ügyekkel, ingatlan adózással, illetékfizetéssel, közjegyzői ügyekkel, lakásfelújítással, lakberendezéssel és ingatlan értékének meghatározásával foglalkoznak.

Jazzteszt

Műsorvezető:
Halper László

vasárnap 20:00

Barangolás szakavatott tárlatvezetéssel a jazz világában, bemutatva a műfaj sokszínűségét. Ebben a vasárnap esti két órában helyet kapnak a jazz-zel rokon műfajokban alkotó művészek felvételei is. 

Katonadolog

A Katonadolog a Klubrádió egykori műsora, amelynek utolsó adását 2019. szeptember 8-án sugároztuk.

A Katonadolog a csatorna más műsoraival ellentétben a káoszon alapult. Sem tematika, sem vezérszál, sem egység nem, vagy csak alig lelhető fel benne. Viszont Borgula András annál inkább. A műsorvezető-szerkesztő saját szája íze szerint hívta vendégeit az élet minden tájáról, hogy kellemes, többségében könnyed beszélgetéseket folytasson velük vasárnap délutáni háttérként az élethez. Bocsássák meg neki, ha néha komoly. 

Kék Ördögök

Műsorvezető:
Nemes Nagy Péter

szombat 20:00; ism.: hétfő 4:00

A műsorban hazai előadók felvételei szólalnak meg elsősorban a blues műfajból, de annak rokon területeiről is. Elhangozhat rock, funky és akár jazz is. Alkalmanként vendégek érkeznek a műsorba, lehetőleg hangszerrel. 


Kinevetsz a Végén?!

kéthetente szombat 14:00; ism.: vasárnap 8:00

A Klubrádió közéleti dumapartija. A műsort a (köz)élet vezeti, Borgula András moderálja.

A szerkesztett műsor a felvételt követő szombaton 14 órakor kerül adásba, egy héttel később pedig megismételjük.

Szerkesztő: Sugár Ágnes

Klubdélelőtt

Műsorvezető:
Kun Zsuzsa

szombat 9:00; ism.: szombat 22:00

Szombat délelőtti szórakoztató magazinműsor kulturával, tudománnyal és akár sporttal fűszerezve... Születésnaposok, híres tudosok, sztárok, nem sztárok. A műsor szerkesztő- műsorvezetője Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt munkatársa Hajmási Zsuzsa.

Konkrét

Műsorvezető:
Böcskei Balázs

hétfő 15:00; ism.: kedd 5:00

Közéleti-politikai egyóra áltények, mellébeszélés és jóslás nélkül...

Lég-Kondi

Műsorvezető:
Fórizs Mátyás

péntek 15:00, ism.: hétfő 05:00

A Klubrádió új magazinja. A műsorvezető Fórizs Mátyás. Első adás: 2019. május 15., szerda 15:00!

Klíma- és környezetvédelmet erősítő közös agygyakorlatok a Klubrádióban. Bár a fő kérdés adott: mekkora veszélyben van valójában a Föld, és visszafordíthatók-e a folyamatok, mi mégsem apokaliptikus hírekkel jövünk riogatni szerdánként, hanem a megoldásokat keressük, és a válaszokat a kérdésre: kinek kell változtatnia? Az ipari vállalatoknak, a döntéshozóknak vagy nekünk, hétköznapi szokásaink átalakításával? Erősítsen Ön is a Légkondival szerdánként 15 órától a Klubrádióban, hogy együtt óvhassuk meg közös otthonunkat, a Földet!

Mandátum

Műsorvezető:
Szentpéteri Nagy Richard

csütörtök 19:00; ism.: hétfő 2:00

A  Klubrádió választási műsora. Segít eligazodni a választási rendszerek és választási metódusok útvesztőiben, elemzi a véleménykutatási és választási eredményeket -  Szoboszlai Györggyel, Tóth Zoltánnal és Wiener Györggyel, valamint további választási szakértőkkel és alkotmányjogászokkal.

Megbeszéljük...

Műsorvezetők:
Bolgár György
Dési János

minden hétköznap 16:00; ism.: 00:00

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              Hétfőnként Pikó András, vagy Dési János fogadja a hívásokat.

Mese habbal

Műsorvezető:
Sugár Ágnes

vasárnap 17:00

A Klubrádió egykori műsora, amelyet a vasárnap délutánonkénti ismétlőadásokban most újra meghallgathat!

Művészbejáró

Műsorvezető:
Bóta Gábor

vasárnap 16:00;ism.: vasárnap 22:55

A Művészbejáró elsősorban színházi magazin, amiben minden színpadi műfaj, a próza, az opera, a musical, az operett, a tánc, a báb, a varieté, a cirkusz, képviselteti magát. Neves művészek, feltörekvő ifjak ugyanúgy megszólalnak benne, mint nélkülözhetetlen háttéremberek. Törekszünk az oldott hangulatú, tartalmas beszélgetésekre, fontos teljesítmények, életutak bemutatására, színházi szakmák megismertetésére. 

Nívó - a minőség magazinja

Műsorvezető:
Törtei-Takács Kriszta

csütörtök 14:00; ism.: vasárnap 6:00

A Nívó az „életminőségről és a minőségi életről” szól. Hogyan tegyük élvezhetőbbé hétköznapjainkat, mi javíthatná hangulatunkat, mi tehetné kényelmesebbé (élhetőbbé) környezetünket, mi tenné egyszerűbbé az ügyintézést, biztonságosabbá a vásárlást, kevésbé feszültté a közlekedést, praktikusabbá az utazást, pihentetővé a szabadidőt… Nálunk válaszokat is kapnak.

Örömzene

Műsorvezető:
Ámon Betti

kedd 21:00; ism.: szerda 4:30

A műsorban a hazai jazz-élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki magával hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat...

Ötös - Bódy Gergővel

Műsorvezető:
Bódy Gergő

kedd 10:00; ism.: kedd 22:00

Csodálkozzon a világra Bódy Gergővel...  Városi legendák, furcsa foglalkozások, hihetetlen történetek, csábító uticélok... itt mindenről lehet beszélni, a műsor végén a hallgatók is megszólalhatnak.

Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Műsorvezető:
Gálvölgyi János

péntek 10:00; ism.: péntek 22:00

Ugye önök is gyakran vannak úgy bizonyos hírekkel, eseményekkel, sőt emberekkel, hogy csak rácsodálkoznak, nem értik, vagy ha igen, nem merik, nem akarják felfogni. 
„Hát nem érdekes ez?” /Rodolfo/
Gálvölgyi János rácsodálkozásait péntekenként hallhatják a Klubrádióban...

Ötös - Para-Kovács Imrével

Műsorvezető:
Para-Kovács Imre

hétfő 10:00; ism.: hétfő 22:00

Sokkal jobb egészségesnek, fiatalnak és gazdagnak lenni, mint betegnek, öregnek és szegénynek. - mondta a mester, és milyen igaza volt. Ebben a magazinban jól megférnek egymás mellett a kis szőrös állatok és a nagy kopasz budhista tanítók... 

Ötös - Péterfy Gergellyel

Műsorvezető:
Péterfy Gergely

csütörtök 10:00; ism.: csütörtök 22:00

Irodalom, kultúra, közélet... és minden ami belefér. Próbálunk a zárt stúdióból kilépni a világba...

Partitúra nélkül

Műsorvezető:
Sugár Ágnes

vasárnap 17:30

A Klubrádió egykori műsora, amelyet a vasárnap délutánonkénti ismétlőadásokban most újra meghallgathat!

Popfilter

szerda 15:00; ism.: csütörtök 5:00

(Szűrjük a zajt!) Azt mondják: bolond, aki ott is összefüggéseket keres, ahol nincsenek. A műsor filozófiája szerint meg az a bolond, aki nem látja, hogy minden mindennel összefügg.  A popkultúra észrevétlenül szövi át az egész életünket, így a legtöbbször fel sem tűnik, milyen lenyűgöző. A Popfilter segít kiszűrni a lényeget.

A műsor 2019. május 1-jével véget ért. A Popfilter műsorvezetője Csepelyi Adrienn volt.

Rendkívüli kiadás

A Klubrádió egyedi műsora Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot elindító nap évfordulójára. A 171-re.

Szabad a pálya!

Műsorvezető:
Kovács M. Veronika

péntek 21:00; ism.: szombat 4:00

A műsorban folyóiratok szerkesztőségeinek szabad a pálya. Ők hoznak új megközelítéseket, új szereplőket, új témákat a Klubrádióba.
Profi újságírók mikrofon előtt. A Klubrádió szerkesztőségét Kovács M. Veronika képviseli

Szabadság, elvtársak!

Műsorvezető:
Szénási Sándor

péntek 19:00; ism.: vasárnap 18:00

Szabadság elvtársak – Harmincéves a rendszerváltás. Arcok, történetek olyanoktól, akik átélték azt, amit a 90-es évek elején mi is átéltünk, de kicsit más szemszögből. 

Szerepvállalás

Műsorvezető:
Bíró Bori

szombat 18:00; ism.: hétfő 3:30

Főszerepben a társadalom. Bíró Bori műsora a társadalmi felelősségvállalásról. Az adás hétről-hétre példákat hoz arra, hogy egy-egy cég vagy intézmény, netán magánszemély, milyen formában, milyen eszközökkel járul hozzá anyagi gondok, társadalmi problémák orvoslásához, az életminőség javításához, a fenntartható fejlődéshez. Ily módon is kifejezve, hogy felelősséget érez azért a környezetért, amelyben él és dolgozik. A Klubrádió 'Média a társadalomért' különdíjjal kitüntetett műsora. 

Szolidaritás.hu

Műsorvezető:
Törtei-Takács Kriszta

szerda 14:00; ism. péntek 4:30

A Klubrádió érdekvédelmi magazinja. Középpontban a munkavállalók és a munkakörülmények. Szót kapnak a szakszervezetek, a civilek, a munkaadók és a szakértők is a nyugdíj vagy a munka világából. Kéthetente a hallgatóké a műsor, kérdéseikre a műsor vendégei válaszolnak.

Szószátyár

Műsorvezetők:
Kálmán László
Nádasdy Ádám

szerda 19:00; ism.: vasárnap 11:00

Ismeretterjesztő, oldott, klubszerű beszélgetések a nyelvvel, a magyar nyelvvel, a nyelvekkel kapcsolatos mindenféle kérdésekről. 

A hallgatók beküldött kérdéseire válaszol, vagy inkább róluk, vagy éppen azokról beszélget Kálmán László és Nádasdy Ádám, máskor különböző szakértőkkel egy-egy kiválasztott témáról diskurálnak, például nyelvcsaládokról, nyelvi-társadalmi kérdésekről, aktualitásokról.

Utcafront

Műsorvezető:
Rózsa Péter

szombat 17:00; ism.: vasárnap 7:00

Építészetről közérthetően. Ház, utca, tér, kerület, városnegyed, Budapest, Magyarország, Európa és az egész világ bárhol, ahol értő és értetlen kezek valamit építettek/építenek. A természeti környezetbe épített világ a mi második természetünk, a mesterséges természet. Jó, rossz, élhető és kevésbé élhetetlen, de a miénk. A felelősség is a miénk, hogy mivé válik a világunk az építés/rombolás által. Ja, és ez fontos; szóljon hozzá! Minden szombaton 17.00-kor. Szerkesztő: Árva Brigitta, műsorvezető: Rózsa Péter

Utópia

Műsorvezető:
Neuman Gábor

szombat 12:00; ism.: kedd 19:00

Vajon mi az öregedés?  Milyen szakmákra lesz szükség 50-100 év múlva? Hogyan és kik fogják irányítani a társadalmakat? Mi lesz a vallásokkal? Mi lesz a ...?
A Klubrádió tudományos, ismeretterjesztő műsorában, az Utópiában a jövőkutatás legizgalmasabb kérdéseit boncolgatjuk hétről hétre, kiemelkedő tudósok és szakértők segítségével.

Vállalkozók Klubja

Műsorvezető:
Kárpáti Iván

hétfő 14:30; ism.: péntek 3:30

A Klubrádió gazdasági magazinműsora. Zsebbevágó kérdések a 'Pénz' világából. Egyszerűen és érthetően. 

Vény nélkül

Műsorvezető:
Lay Viktória

rendelési idő: hétfő és péntek 14:00

A Klubrádió egeszégügyi magazinműsora. Minden adásban tudományosan megalapozott jótanácsokkal próbáljuk csillapítani fájdalmainkat, problémáinkat. 

Y - Galavits Patrik generációs műsora

Műsorvezető:
Galavits Patrik

csütörtök 15:00; ism.: péntek 5:00

"Mindig csak a telefonjukat nyomkodják" Fókuszban az Y-generáció. Ők azok, akik már gyerekkorukban találkoztak az internettel, az egész életüket átszövi a világháló. Kinyílt számukra a világ: az okostelefonok, az internet, a tabletek, közösségi oldalak már a mindennapi életük részei. Ennyit tudunk róluk... de, mit gondolnak magukról?