„Támogassa

Három az igazság!

Miről vitatkoznak a magyarok? Természetesen önmagukról. És természetesen csak egy igazságot ismernek arról, hogy kik is ők, mi jó nekik, és hová tartanak. Aki mást mond, tényleg téved, hazudik, vagy áruló? Merjünk nagyot álmodni, nem egy, de három igazságról.

Három ember, három nézőpont a műsorban: Spiró György, Kéri László és Szénási Sándor. 

Az Három az igazság már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Spiró: A bevándorlás miatt összeolvad majd az iszlám és a kereszténység
Három az igazság

Spiró: Összeolvad iszlám és kereszténység

2022. augusztus 28. 15:26

Napi koptatású fogalomnak nevezte Szénási Sándor műsorvezető a kereszténységet, amit véleménye szerint amolyan mérceként használva kér számon a kormányzaton a politika. Félőnek tartja, ez odavezet, hogy már nem is tudjuk miről van szó, mit is jelent ez a szó, kiket nevezhetünk igazából kereszténynek. A Három az igazság vendégei Hatos Pál történész, jogász és Spiró György író-költő voltak, aki többek közt arról beszélt, az ember vallásos vadállat, aki retteg a haláltól, és eljön az idő, amikor az iszlám és a kereszténység teljesen átalakul, egymásra hatva.

Túlélés válság idején
Három az igazság

Túlélés válság idején

2022. július 31. 18:33

A Három az igazság adásában Szénási Sándor felidézte Orbán Viktor válsággal kapcsolatban mondott szavait, miszerint nagyon nehéz idők jönnek, mindenki próbálja megőrizni az állását, ahogy tudja. A magyar miniszterelnök utalt ezzel arra, hogy az állam innentől viszonylag keveset tehet majd az egyes emberekért. 

Erőszak nélkül nincs forradalom
Három az igazság

Erőszak nélkül nincs forradalom

2022. július 30. 09:36

Mit jelent a jobboldal konzervatív forradalma? Mit nevezünk ma Magyarországon konzervativizmusnak, és hogyan fér meg egymás mellett két, látszólag egymást kizáró fogalom, mint a konzervativizmus és a forradalom? A Három az igazságban erről beszélgetett Szénási Sándor műsorvezető állandó vendégeivel: Spiró György Kossuth- és József Attila-díjas író-költővel és Hatos Pál történész-jogásszal.