„Klubrádió“

Művészkávézó... Pénteken este összegyűlnek a mai magyar kultúra szereplői, hogy művészetről, irodalomról, filmről, színházról, táncról, zenéről beszélgessenek Váradi Júliával.

Műsorunk június 12-e után nyári szünetre ment, a helyén pénteken 20 órától Ha én ezt a Klubban elmesélem ... ! című műsorunkat hallhatják, amelyben minden alkalommal egy-egy ismert személy beszél meghatározó kulturális élményéről. 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Ismét adásban a Café Péntek
Café Péntek

Ismét adásban a Café Péntek

2020. június 05. 16:16

A karanténidőszak alatt rengeteg kulturális program elmaradt, így a Klubrádió kulturális ajánlóműsora is csak a Dobszerda mellékleteként működött Kiscafé néven. Most viszont, ahogy az élet is kezd visszarázódni, pénteken esténként ismét jelentkezett Váradi Júlia Café Péntekje.

A képzelet határán
Café Péntek

A képzelet határán

2020. március 06. 17:08

Elindult a Budapest Fotófesztivál. Ajánlunk egy Mácsai Pál által rendezett bábdarabot és egy zsidó szakácskönyvet. Darvasi Lászlóval megidézzük Karády Katalint, és Winkler Nóra is tiszteletét teszi a Café Péntekben. Este 8-tól.

Budapest felszabadult
Café Péntek

Budapest felszabadult

2020. február 14. 13:53

A kultúra kávézójában ismét izgalmas programokat ajánlottunk: a művelődési házak hétvégi rendezvényeit országszerte, egy különleges filmet, egy filmes interjúkötetet, illetve a főváros felszabadulását bemutató kiállítást - ami a metróban tekinthető meg.