„Klubrádió
Esti gyors

Szolidaritás, elszántság, és nem félni! – Kárpáti Iván jegyzete

9/02/2021 16:11

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Ezerszer halhatták az elmúlt hónapokban, hogy „jogunk van hozzá!”. Ez nem változott, mi elkészítjük azokat a műsorokat, amiket eddig is. Önök pedig jelenleg úgy érvényesíthetik a jogukat ennek meghallgatására, hogy az interneten kapcsolódnak ránk. Ez sokuknak kezdetben nem lesz egyszerű, de elszántságukat pontosan ismerjük.

2021. február 09. Esti gyors-részlet / Kárpáti Iván jegyzete - 2021.02.09.
01:15
00:00

Most mint mondjak? A jogi része nem érdekel, el sem kellett volna idáig jutni, de majd ezt is végigjárjuk, ahogy az elmúlt 10 évben az összes akadálypályát.

Arról még nehezebb beszélnem, hogy mit jelent nekem a Klubrádió, hiszen némi megszakítással, de itt töltöttem eddigi felnőtt életem nagyobb részét. 23 éves voltam, amikor beköszönt Gulyás Erika és Pikó András az első reggeli műsorban 2001-ben, én az üvegfal másik oldalán vártam, hogy elmondjam a híreket. De akkor most azonnali hatállyal be is rekesztem a könnyes, szirupos nosztalgiát, nem temetni jöttem a rádiót, nem is dicsérni, hanem közölni: nem adjuk fel!

Ezerszer halhatták az elmúlt hónapokban, hogy „jogunk van hozzá”. Ez nem változott, mi elkészítjük azokat a műsorokat, amiket eddig is. Önök pedig jelenleg úgy érvényesíthetik a jogukat ennek meghallgatására, hogy az interneten kapcsolódnak ránk. Ez sokuknak kezdetben nem lesz egyszerű, de elszántságukat pontosan ismerjük, hiszen az tart minket életben már hosszú idő óta. Szolidaritás, elszántság, és nem félni! Ezekkel tehetünk a legtöbbet magunkért és az országért is. Hadd szóljon!

Kárpáti Iván jegyzete az Esti gyors 2021. február 9-i, keddi adásában hangzott el a szerző felolvasásában.