„A

Élni

szombat 12:00; ism.: hétfő 21:00

Műsorvezető:

Egy műsor arról, hogy miért érdemes élni.

Kadarkai Endre hétről hétre beszélget két vendéggel, ismert és hétköznapi emberekkel arról, hogy szerintük mi az élet értelme. Elmondják, ők mikor és hogyan jöttek rá arra, hogy élni jó. Erőt adó, pozitív történetek, nem csak azoknak, akik borúsan látják a helyzetet.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Fenyő Iván: Komoly kríziseket párkapcsolatokban élt át
Élni jó

Fenyő Iván: Komoly kríziseket párkapcsolatokban élt át

2023. március 19. 19:22

Fenyő Iván a főiskola után a budapesti Katona József Színházhoz került, majd szabadúszó lett és inkább a filmezés felé fordult. Legismertebb játékfilmjei: a Szabadság, szerelem, az S.O.S szerelem!, a 9 és ½ randi, és a Veszettek. Az Élni jó műsorban beszélt az elmúlt évek önismereti tanulmányairól és a tudatos életmódról, valamint párkapcsolati kríziseiről is.

Litkai Gergely: Fontos a szülőnek a gyerek jövőjébe vetett hite
Élni jó

Litkai: Fontos a szülők a gyerek jövőjébe vetett hite

2023. március 05. 12:15

Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs humorista, főszerkesztő, újság- és forgatókönyvíró, a magyar stand up comedy egyik megteremtője. Az Élni jó műsorában elmondta, hogy szerinte a boldog élet titka az önzetlenségben, a mértékletességben és a szelídségben rejlik, és persze fontosak a jó döntések is, amikhez jól jön egy nagy adag szerencse is.

 Dunai Tamás: A mosoly egy olyan görbe, ami mindent egyenessé tesz
Élni jó

"A mosoly egy olyan görbe, ami mindent kiegyenesít"

2023. február 19. 08:44

Az Élni jó vendége Dunai Tamás, Jászai Mari-díjas színész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A színész tizenhat évig a budapesti Madách Színházban játszott, majd szabadúszó lett, 1998-ban megválasztották az év musical énekesének. Örül, hogy hetvenhárom évesen még színpadon lehet, és vallja, szembenézés nélkül nincs fejlődés.