„Köszönjük

A Klubrádió hetente jelentkező műsorban a hazai zenei élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki magával hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat...

Örömzene a Facebookon

Az Örömzene már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Jónás Vera: Inkább a kemény munka, mint az ihletett pillanatok állnak a siker mögött
Örömzene

"Inkább a sok munka, mint az ihlet a siker titka"

2021. április 11. 15:30

A koronavírus alapjaiban sodorta veszélybe a művészvilágot, amely így, jobbára az online világba szorult vissza. A magát az experimentális popzene kategóriájába soroló Fonogram és Artisjus-díjas zenész, Jónás Vera a Klubrádiónak mesélt arról, hogyan igyekszik pótolni az interakciót közönségével és arról, hogy az ihletett pillanatok helyett a stúdióban töltött munkaórák jelentik a kulcsot a sikerhez.

Örömzene

"A művészek feladata most is harmóniát teremteni"

2021. április 05. 17:51

Aki a jazz világába kíván betekintést nyerni, mégis fenntartásai vannak a stílussal szemben, érdemes olyan albumokkal kezdeni, amelyek témája könnyed, dallamos és romantikus hangulatú. A Gáspár Károly Trió harmadik, Philosophy című frissen megjelent lemeze az, aminek címe is hirdeti, elmélyült gondolatok és a nyugalom, a harmónia keresése.

Csillagok útján
Örömzene

Csillagok útján

2020. november 29. 17:45

Előbb Benkő László, majd Mihály Tamás hunyt el a napokban a legendás Omega tagjai közül. Az Örömzene keddi adásában a Hágában élő Herskovits Ivánnal, zenei szakíróval, a Petőfi Rádió egykori szerkesztőjével emlékeztünk vissza az Omegára.