„Klubrádió“

A műsorban a hazai jazz-élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki magával hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat...

Örömzene a Facebookon

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Örömzene

"Az ember valami újdonsággal is üzenjen"

2019. december 15. 10:30

László Boldizsár élete tele van mostanában számmisztikailag érdekes jubileumokkal. Tavaly volt 10 éve, hogy operákat énekel, idén lett 50 éves és jövőre lenne 25 éves a Cotton Club Singers nevű formációja. A születésnapját egy nagyszabású koncerttel ünneplni egy big bandes felállással - a Budapest Jazz Orchestrával együttműködve. A beszélgetésben szóba kerülnek operaénekesi szerepálmai és az is kiderül a videóból, mit jelent Boldinak a Klubrádió.

Örömzene

"Annyifelé sodort az élet..."

2019. november 07. 11:56

A keddi Örömzenében Fekete Jenő, a legendás blues zenész volt a vendégünk, akivel az augusztus végén megjelent első szólóalbumáról beszélgettünk, és közben igyekeztünk minél több dalt is bemutatni. A sárarany című lemez anyaga 30 évnyi zenészlét sűrítménye, és egyben egy óriási meglepetés, egy új művészi korszak nyitánya.