„A

A Klubrádió hetente jelentkező műsorban a hazai zenei élet kitűnő előadói, zeneszerzői és muzsikusai beszélnek pályafutásukról, a műfaj sokszínűségéről, az alkotás, a zenélés öröméről. De nem csak beszélnek a meghívott művészek, örömzenében is lesz részük a hallgatóknak, hiszen mindenki magával hozza a legkedvesebb lemezét, számait, hogy bemutassák egyediségüket, hangulataikat...

Örömzene a Facebookon

Az Örömzene már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Minimális távolság
Örömzene

Minimális távolság

2022. december 25. 16:09

Az Örömzenében ezúttal Gyárfás Attila jazzdobos múlt hónapban megjelent, Minimal Distance című szólólemezét mutattuk be. Az album meghallgatása kifinomult figyelmet és nyitottságot igényel a hallgatóktól. Belső elvonulásra késztet.

Jónás Vera: Inkább a kemény munka, mint az ihletett pillanatok állnak a siker mögött
Örömzene

"Inkább a sok munka, mint az ihlet a siker titka"

2021. április 11. 15:30

A koronavírus alapjaiban sodorta veszélybe a művészvilágot, amely így, jobbára az online világba szorult vissza. A magát az experimentális popzene kategóriájába soroló Fonogram és Artisjus-díjas zenész, Jónás Vera a Klubrádiónak mesélt arról, hogyan igyekszik pótolni az interakciót közönségével és arról, hogy az ihletett pillanatok helyett a stúdióban töltött munkaórák jelentik a kulcsot a sikerhez.