„Klubrádió“

A Klubrádió új magazinja. A műsorvezető Fórizs Mátyás. 

Klíma- és környezetvédelmet erősítő közös agygyakorlatok a Klubrádióban. Bár a fő kérdés adott: mekkora veszélyben van valójában a Föld, és visszafordíthatók-e a folyamatok, mi mégsem apokaliptikus hírekkel jövünk riogatni szerdánként, hanem a megoldásokat keressük, és a válaszokat a kérdésre: kinek kell változtatnia? Az ipari vállalatoknak, a döntéshozóknak vagy nekünk, hétköznapi szokásaink átalakításával? Erősítsen Ön is a Lég-Kondival péntekenként 15 órától a Klubrádióban, hogy együtt óvhassuk meg közös otthonunkat, a Földet!

A Lég-Kondi Facebook-oldala

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Visszakozott a kormány műanyagügyben – mi áll a háttérben?
Lég-Kondi

Visszakozott a kormány műanyagügyben

2020. május 23. 11:34

Lehet-e zöldebb a koronavírus utáni Budapest? Dorosz Dávid alpolgármestert kérdeztük a Lég-kondi legutóbbi adásában. Ahol arról is szó volt, hogy a kormány visszatáncolt, nem tiltja be az egyszer használatos műanyagokat a hazai iparra tekintettel. A Greenpeace szakértőjével beszélgettünk arról, mi lehet a háttérben.

5G: Örüljünk neki vagy féljünk tőle?
Lég-Kondi

5G: Örüljünk neki vagy féljünk tőle?

2020. május 17. 17:30

Az 5. generációs mobilhálózat nagyban megkönnyíti a kommunikációt az internetre kötött eszközök között, de a technológiai fejlődésnek ára is van. Hogy mire fogjuk/fogják használni, és az milyen változásokat implikál, még kérdéses - az nem technológiai kérdés ugyanis.