„Köszönjük,

Nívó - a minőség magazinja

csütörtök 14:00; ism.: vasárnap 6:00

Műsorvezető:
Törtei-Takács Kriszta
Szerkesztő:
Törtei-Takács Kriszta

Műsorvezető-szerkesztő: Törtei-Takács Kriszta 

A Nívó az „életminőségről és a minőségi életről” szól. Hogyan tegyük élvezhetőbbé hétköznapjainkat, mi javíthatná hangulatunkat, mi tehetné kényelmesebbé (élhetőbbé) környezetünket, mi tenné egyszerűbbé az ügyintézést, biztonságosabbá a vásárlást, kevésbé feszültté a közlekedést, praktikusabbá az utazást, pihentetővé a szabadidőt… Nálunk válaszokat is kapnak.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Ügyintézés a járvány alatt
Nívó - a minőség magazinja

Ügyintézés a járvány alatt

2021. április 02. 16:07

Fogyasztóvédelmi műsorunkban annak jártunk utána, milyen hatással van a járvány az ügyintézésre, milyen hátrányok érhetnek minket a biztosítások terén. Németh Péter, a CLB biztosítási szakértője adott tanácsokat. Dr. Paragi Attila általános fogyasztóvédelmi szakértő az Általános Szerződési Feltételek és a PCR-tesztek labirintusában segített eligazodni.

Fekete péntek, öcsém!
Nívó - a minőség magazinja

Fekete péntek, öcsém!

2020. november 23. 02:56

Fogyasztóvédelmi műsorunk egyik központi témája az ún. chargeback volt, de a Black Friday-ról és az új fogyasztóbarát pénzügyi termékekről is szó esett. Itt volt velünk a műsorban dr. Paragi Attila általános fogyasztóvédelmi szakértő, a Nimbusz Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke és Binder István, a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője, akiktől a hallgatók kérdezni is tudtak.