„Klubrádió“

Magazin nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.Nincsenek tabuk, nincsenek határok, minden ami egy fülbe belefér...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Rehabilitációs program indul az emlőrákos nők felépüléséért
Fülbevaló

Rehabilitációs program indul az emlőrákos nők felépüléséért

2020. szeptember 27. 16:22

Csaknem egy községnyi lakosság, több mint ezer nő szembesült az elmúlt öt évben hazánkban a rosszindulatú emlődaganat diagnózisával. A Gyógyulj Velünk Egyesület közleménye szerint minden egyes évben további kilencezer fővel nő a betegek száma. Ezért az emlőrákos nők felépüléséért az egyesület új programot indított. Kapitány Zsuzsa gyógytornász, az egyesület alapító tagja mesélt minderről.

Tánc, szorongás, kertészkedés
Fülbevaló

Tánc, szorongás, kertészkedés

2020. szeptember 05. 15:44

Ősz van, meg iskolakezdés, de fokozódik a vírushelyzet, és senki sem tudja mi lesz egy hónap múlva. Ebben a szellemben szerkesztette Kovács M. Veronika a Fülbevaló aktuális adását: megszólal egy családterapeuta, aki arról beszél, normális, ha szorongunk, de nem szabad, hogy ez határozza meg a mindennapjainkat. Beszél egy táncterapeutával is, akit arról is megkérdezi, oldható-e a szorongás ezzel a módszerrel? Aztán megkérdez egy szemészt, mi az oka annak, hogy egyre több a rövidlátó gyerek és a végére, egy kis könnyedség: kertészeti kisokos – mi a teendő ilyenkor ősszel?