„Vásároljon

Fülbevaló

kedd 13:00; ism.: szerda 04:00 és vasárnap 4:00

Műsorvezető:
Szerkesztő:

Magazin nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket. Nincsenek tabuk, nincsenek határok, minden ami egy fülbe belefér...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Négy fal között szabadon
Fülbevaló

Négy fal között szabadon

2021. január 13. 07:36

A Fülbevaló január 12-i adásában Pálfi Margittal beszélgettünk, aki Duchenne-szindrómás fiát, Csorba Dávidot már 29. éve ápolja odaadással. Dávid betegsége, a Duchenne-szindróma, genetikai eredetű, izmai az évek során leépültek, mindennapjait ágyhoz kötve éli, beszélni is nehezen tud. Öt éve légzéstámogatásra is szüksége van, de mindez nem akadályozza meg abban, hogy pozitívan szemlélje a világot.

Díjazott kiemelkedő minőségű finomságok
Fülbevaló

Díjazott kiemelkedő minőségű finomságok

2020. november 08. 20:49

A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2013 óta adja ki az Aranyszalag Minőség tanúsítványát. Ezt a kiemelkedő minőségű termékek viselhetik, tehát azok, akiknél az előállítás minden mozzanata a minőséget és a jó ízt szolgálja. A tanúsítvány minőségromlás esetén felfüggeszthető vagy visszavonható. A Magyar Gasztronómiai Egyesület elnökét, Molnár B. Tamást kérdeztük az adásban a tanúsítványról.

Tudatosan választunk párt, vagy kémia az egész?
Fülbevaló

Tudatosan választunk párt, vagy kémia az egész?

2020. október 03. 06:54

Párválasztásról, kémiai reakcióról, ellentétek vonzásáról, külső és belső hasonlóságról is szó volt a Fülbevaló legutóbbi adásában, ahogy arról is: egyre inkább hozzá kell szoknunk, hogy sötétben kelünk, rövidülnek a nappalok. Ezért arról kérdeztünk szakértőket, hogy érdemes felkelni, mit igyunk, hogy megkönnyítsük az ébredést, mit és hogyan mozogjunk, hogy egészségesek és fittek legyünk.

Új program az emlőrákos nők felépüléséért
Fülbevaló

Új program az emlőrákos nők felépüléséért

2020. szeptember 27. 16:22

Az elmúlt öt évben egy városnyi ember, több mint negyvenezer nő szembesült hazánkban a rosszindulatú emlődaganat diagnózisával. A Gyógyulj Velünk Egyesület közleménye szerint minden egyes évben további kilencezer fővel nő a betegek száma. Ezért az emlőrákos nők felépüléséért az egyesület új programot indított. Kapitány Zsuzsa gyógytornász, az egyesület elnökségi tagja beszélt minderről.

Tánc, szorongás, kertészkedés
Fülbevaló

Tánc, szorongás, kertészkedés

2020. szeptember 05. 15:44

Ősz van, meg iskolakezdés, de fokozódik a vírushelyzet, és senki sem tudja mi lesz egy hónap múlva. Ebben a szellemben szerkesztette Kovács M. Veronika a Fülbevaló aktuális adását: megszólal egy családterapeuta, aki arról beszél, normális, ha szorongunk, de nem szabad, hogy ez határozza meg a mindennapjainkat. Beszél egy táncterapeutával is, akit arról is megkérdezi, oldható-e a szorongás ezzel a módszerrel? Aztán megkérdez egy szemészt, mi az oka annak, hogy egyre több a rövidlátó gyerek és a végére, egy kis könnyedség: kertészeti kisokos – mi a teendő ilyenkor ősszel?