„Klubrádió“

Magazin nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket.Nincsenek tabuk, nincsenek határok, minden ami egy fülbe belefér...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Budapest környékén is mesebeli tájakon barangolhatunk
Fülbevaló

Budapest környékén is mesebeli tájakon barangolhatunk

2020. június 12. 19:53

Igaz, a koronavírus okozta karanténkorlátozásokat lassanként feloldják, de mégsem kell külföldre utaznunk ahhoz, hogy szebbnél szebb helyeken koptathassuk túrabakancsunkat. Hiszen Magyarország is bővelkedik látnivalókban, még a fővárostól sem kell túl messzire mennünk, hogy ezeket megcsodálhassuk. De műsorunkban szó volt a jó kis nyári főzelékekről és a rovarcsípés okozta kellemetlenségekről is.

Amikor eltűnik a randipartnerünk
Fülbevaló

Amikor eltűnik a randipartnerünk

2020. június 06. 17:46

A szakértő szerint kellő rutinnal akár pár órányi beszélgetés után ki lehet szűrni, hogy kik azok, akik hajlamosak nyomtalanul eltűnni. Érdemes beleélni magunkat egy kezdeti kapcsolatba, főként, ha az az online térben jött létre? Erre is választ kaptunk eheti adásunkban.

Távsegítség betegeknek – új magyar fejlesztés
Fülbevaló

Távsegítség betegeknek – új magyar fejlesztés

2020. április 11. 08:00

Sajnos a jó idő beköszöntével is velünk van a vírus, az életünket továbbra is a járvány miatt meghozott szigorú óvintézkedések határozzák meg. Mostanában még orvoshoz sem egyszerű eljutnunk. A Fülbevalóban szó volt egy magyar orvosi fejlesztésről, amely a távolból segít a betegeknek, valamint egy  olyan kórról is, amely a fiatal nők jelentős százalékát érinti.