„Klubrádió
Fülbevaló

Női erotikus szövegíró kör

10/05/2022 15:07

| Szerző: Klubrádió

A női erotikus irodalom köré szerveződő hazai csoportról és a női vállalkozókról is szó volt az a Klubrádió magazinműsorában, amely nem csak nőknek szól. A Fülbevaló szerkesztő-műsorvezetője Gaál Ildikó.

2022. május 10. Fülbevaló (2022. május 10., kedd 13:00)
48:47
00:00
Műsorvezetők: Gaál Ildikó Szerkesztők: Gaál Ildikó

Egy különös próbálkozás ötletadójával, Ádám Annával beszélgettünk, aki "Női erotikus szövegíró kört" szervez. Természetesen van irodalmi múltja a kezdeményezésnek, hiszen számos női erotikus verssel találkozhatunk, mégis meglepő talán, hogy a téma köré irodalmi csoport épül. Megkérdeztük, hogy milyen eredménnyel.

Vállalkozónak lenni sosem volt könnyű. Nőként talán még kevésbé. Az egyensúly megteremtése a magánélet és a munka között, a megfelelő önbizalom megszerzése, hogy a feladatok sorrendjében ne mindig önmaga kerüljön az utolsó helyre az idővel való küzdelem mind témája a női vállalkozóknak szóló tanácsadásnak, amelyről Kovács Orsolya stílustanácsadóval beszélgettünk.

És itt volt ismét Molnár Ferenc, Ilcsi bácsi, aki arról beszélt, hogyan tudjuk eltüntetni a tél nyomait a bőrünkről való eltüntetéséről, és ajándékot is hozott hallgatóinknak.

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Fülbevaló
2022. május 10. kedd 13:00
szerkesztő-műsorvezető: Gaál Ildikó