„Klubrádió
Fülbevaló

Ikonikus budapesti köztereink lélektana

17/05/2022 15:06

| Szerző: Klubrádió

Budapesti közterek múltja és a saját közösségi tér használatunk vizsgálata a művészet eszközeivel. Független filmes csapat. közösségi működtetésű saját filmstúdiót csinál. Áttörés bőrünk nyári UV-védelmében. A Fülbevaló témái.

2022. május 17. Fülbevaló (2022. május 17., kedd 13:00)
50:10
00:00
Műsorvezetők: Gaál Ildikó Szerkesztők: Gaál Ildikó

Először a Terek Közti Körök című program mutatkozik be, amely a budapesti közterek múltját és a saját közösségi tér használatunkat veszi górcső alá a művészet eszközeivel, illetve kulturális programokkal fűszerezett beszélgetések során ikonikus budapesti köztereink lélektanát igyekszik felderíteni. A szervező a Satöbbi Összművészeti Egyesület, amelynek vezetője, Lang Dani volt a vendégünk. Legutóbbi témájuk a Mikszáth Kálmán tér volt.

 
Józsefváros, Mikszáth Kálmán tér, Tilos az Á Forrás: rercorder.blog.hu
 

Áttörés bőrünk nyári UV-védelmében az ásványi pigmentek használata. A fényvédelem új eszközét, annak feltalálója, Dr. Gyovai Viola biológus mutatta be.

Végül a független fiatal művészlét nehézségeibe pillanthattunk bele Galkó Katalin segítségével. Ő olyan független filmes csapatot vezet, amely fejébe vette, hogy közösségi működtetésű saját filmstúdiót hoz létre.

Fülbevaló
2022. május 17. kedd 13:00
szerkesztő-műsorvezető: Gaál Ildikó