„Köszönjük,

Színészpáros új szerepben: rádiós műsorvezető párosként az Ötösben debütál Szalai Kriszta és Epres Attila. Érdekes vendégekkel a hétköznapi - és a művészvilágból, fontos kérdésekről a mindennapi életből és a kultúra kulisszái mögül.

Az Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A zene az kell
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

A zene az kell

2024. június 01. 14:17

A zene, ha nyitott fülekre talál, a lelkünkig hatol, és kifordít önmagunkból. Egy dal képes arra, hogy kiszakítson a valóságból, feloldjon és feloldozzon. Lehet a zenének ez az oldás a feladata a közoktatásban is? Kik tanítják, hogy tanítják, és hogyan találhat rá a zeneieiségre az, aki botfülű? Erről szólt a szerdai Ötös.

Híres mesterségem címere
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Híres mesterségem címere

2024. május 25. 07:07

Tényleg olyan izgalmas egy magánnyomozó munkája, ahogy azt gondoljuk? Milyen ügyekkel bízzák meg? Hogy dolgozik éles helyzetben egy túsztárhgyaló? Mit kell tudnia egy 3D modellezőnek, és mi mindent lehet életre hívni egy 3d nyomtatóval? Mit csinál egy állatkommunikáció-és viselkedésterápiás szakember? És vajon hogy telik egy munkanapja egy hidrogeológusnak?   

Briliáns elmék
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Briliáns elmék

2024. április 06. 10:19

Polihisztor, géniusz, lángelme. Hívhatjuk akárhogy, a különleges zsenivel megáldott emberek életét általában egyszerre kíséri végig a csodálat és a csodálkozás. Van, aki elképesztőnek tartja őket, van, aki csodabogárnak, van közöttük, aki egy-egy területen kiemelkedő, más pedig épp abban felülmúlhatatlan, hogy annyi mindenhez ért. Briliáns elmék voltak a szerdai Ötös vendégei.