„Klubrádió

Színészpáros új szerepben: rádiós műsorvezető párosként az Ötösben debütál Szalai Kriszta és Epres Attila. Érdekes vendégekkel a hétköznapi - és a művészvilágból, fontos kérdésekről a mindennapi életből és a kultúra kulisszái mögül.

Az Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Iskolapéldák
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Iskolapéldák

2023. december 02. 06:27

Pozitív fegyelmezés, kötődő nevelés otthon, kooperatív és személyiségközpontú tanulás az iskolában. Hallunk irányzatokról és módszerekről. Szakkönyvek és pszichológusok segítenek bennünket szülőként az otthoni, alternatív iskolák az intézményi nevelésben. De melyik miért jó, hogyan válasszunk és hogy igazodjunk el az otthoni neveléssel kapcsolatban, ha a mai hozzáállás gyakran merőben különbözik attól, ahogy mi felnőttünk?

Ellenség vagy ellenfél
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Ellenség vagy ellenfél

2023. szeptember 09. 17:56

Ellenség-e az ellenfél? Motivál vagy hátráltat? Erről beszélgetett új műsorvezető párosunk vendégeivel, Molnár Piroskával és Pogány Judittal a szerdai Ötös első felében. Szalai Kriszta és Epres Attila aztán a romkocsmák, presszók és irodalmi kávéházak vilgában merült el Pipó László és Lutter Imre segítségével, végül pedig a tetoválásról mint a modernkori festészet egyik műfajáról volt szó Oravecz Szabolcs tetoválóművésszel.