„Klubrádió“

Kadarkai Endre új műsora a Klubrádión minden szombaton déltől! A Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet egy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet. Ezúttal nemcsak ő kérdez tőlük, hanem ők is egymástól. Milyen a viszonya a pénzhez a milliárdosnak és a sztárénekesnőnek? Hogyan gondolkodik a nőkről a világhírű tudós és a nagyszájú rapper? Milyen párkapcsolati tanulságokkal gazdagodott az évek során a népszerű stand-upos és a közkedvelt tévés?

Kezdés október 12-én 12 órakor!

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Fáy és Vitray: a kritikus és a kritizált
Világtalálkozó

Fáy és Vitray: a kritikus és a kritizált

2020. január 11. 18:35

A szavak emberei: ki mikrofonnal a kézben, ki pedig olykor vitriolba mártott tollal. De mindkettejük gondolatait, kérdéseit, felvetéseit mértékadónak tekinthetjük. Súlya és komoly visszhangja volt kereken 60 éven át Vitray Tamás emberi történeteinek a televízióban és máig kíváncsian várják a kultúra formálói, hogy reggelente éppen róluk ír-e Fáy Miklós. Kettejüket látta vendégül a Világtalálkozó szombat délben.

Az elementáris
Világtalálkozó

Az elementáris "Janka" és az underground "fenegyereke"

2019. december 21. 18:00

Nyolcvanon túl is még két színházban játszik. Pásztor Erzsi valóságos energiabomba, s ez az állandó optimizmus átsegítette már súlyos betegségen, s férje alkoholproblémáin is. Ő maga szinte absztinens, mégis az alkoholizáló Jankával vált egy ország kedvencévé a Szomszédok által. A hazai underground "fenegyereke", Bérczesi Róbert viszont maga is 10 évig küzdött drogfüggőségeivel. Démonokról, kísértésekről, de közönségszeretetről és szakmai csúcsokról is beszélgettünk velük a Világtalálkozó szombat déli - immár 11. - adásában.

Racionális indulásból érzelmi hullámvasút Gárdos Péterrel és Apró Annával
Világtalálkozó

Érzelmi hullámvasút Gárdos Péterrel és Apró Annával

2019. december 16. 18:21

Milyen befektetés ma egy sikeres regény vagy film? Várhat-e őszinte szerelmet egy sikeres üzletasszony, aki még csak 30 éves és váratlanul – egy családi örökség kapcsán – kellett pályát módosítania? És mit csinál egy kockázati tőkebefektető? Racionálisan kezdődött a Világtalálkozó e heti adása, s aztán egy nagy érzelmi hullámvasúton találtuk magunkat. Kadarkai Endre szombati vendégei: Gárdos Péter író, filmrendező és Apró Anna kockázati tőkebefektető, a Cápák között című tévéműsor zsűritagja voltak.