„Köszönjük,

Kadarkai Endre új műsora a Klubrádión minden szombaton déltől! A Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet egy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet. Ezúttal nemcsak ő kérdez tőlük, hanem ők is egymástól. 

Az adást követően a YouTube csatornánkon meg is nézheti az adás videófelvételét.

A Világtalálkozó már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Nagy lépések Borsodból és Berettyóújfaluból
Világtalálkozó

Nagy lépések Borsodból és Berettyóújfaluból

2020. december 27. 14:31

Mindketten megélik, milyen kontrasztok működnek és hány arca is van Magyarországnak. Egyikük Berettyóújfaluról érkezett a Világtalálkozó stúdiójába, másikuk épp innen indult Diósgyőrbe, hogy nehéz sorsú futballista palántákat támogasson. L. RITÓK NÓRA pedagógus, az Igazgyöngy Alapítvány és a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. 21 éve a gyermek- és mélyszegénység ellen küzd, az esélyteremtésért és a romaintegrációért dolgozik. Kevés szabadidejében aktív művész, folyamatosan publikál és tanít. ARANYOSI PÉTER Miskolcon, az Avasi lakótelepen nőtt fel. Sok éven át a Rádiókabaré "háttérembere" és kereskedelmi showműsorok hangulatfelelőse volt, míg aztán hosszas rábeszélésre, ő maga is színpadra állt. Azóta is az egyik legsikeresebb stand up humorista. Karácsony második napján találkoztak Kadarkai Endre invitálására.

A Jóisten egy darabig velem volt – a
Világtalálkozó

A "Viszkis" vallomása Iványi Gábor mellett

2020. február 29. 20:06

E heti Világtalálkozónkban velünk volt az egykori jégkorongozó, aki Viszkis néven vált híressé/hírhedtté. Ambrus Attila 29 rablása és közel 200 milliós zsákmányszerzése olykor legendákat szőtt köré, könyv és film is készült róla. Az egykori elítélt mellett itt volt a lelkész, akinek a 70-as években, mások okból, de szintén meggyűlt a baja a hatóságokkal. Sőt, Iványi Gáborra még felfüggesztett börtönbüntetést is kértek. Jelenleg 17 szociális intézményt működtet, például a Dankó utcai hajléktalanszállót. Elítélt és lelkész bűnbocsánatot adó találkozásáról is szól a műsor.