„Vásároljon

Kadarkai Endre új műsora a Klubrádión minden szombaton déltől! A Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet egy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet. Ezúttal nemcsak ő kérdez tőlük, hanem ők is egymástól. Milyen a viszonya a pénzhez a milliárdosnak és a sztárénekesnőnek? Hogyan gondolkodik a nőkről a világhírű tudós és a nagyszájú rapper? Milyen párkapcsolati tanulságokkal gazdagodott az évek során a népszerű stand-upos és a közkedvelt tévés?

Kezdés október 12-én 12 órakor!

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A Jóisten egy darabig velem volt – a
Világtalálkozó

A "Viszkis" vallomása Iványi Gábor mellett

2020. február 29. 20:06

E heti Világtalálkozónkban velünk volt az egykori jégkorongozó, aki Viszkis néven vált híressé/hírhedtté. Ambrus Attila 29 rablása és közel 200 milliós zsákmányszerzése olykor legendákat szőtt köré, könyv és film is készült róla. Az egykori elítélt mellett itt volt a lelkész, akinek a 70-as években, mások okból, de szintén meggyűlt a baja a hatóságokkal. Sőt, Iványi Gáborra még felfüggesztett börtönbüntetést is kértek. Jelenleg 17 szociális intézményt működtet, például a Dankó utcai hajléktalanszállót. Elítélt és lelkész bűnbocsánatot adó találkozásáról is szól a műsor.

Fáy és Vitray: a kritikus és a kritizált
Világtalálkozó

Fáy és Vitray: a kritikus és a kritizált

2020. január 11. 18:35

A szavak emberei: ki mikrofonnal a kézben, ki pedig olykor vitriolba mártott tollal. De mindkettejük gondolatait, kérdéseit, felvetéseit mértékadónak tekinthetjük. Súlya és komoly visszhangja volt kereken 60 éven át Vitray Tamás emberi történeteinek a televízióban és máig kíváncsian várják a kultúra formálói, hogy reggelente éppen róluk ír-e Fáy Miklós. Kettejüket látta vendégül a Világtalálkozó szombat délben.