„1%

Útszélen – műsor mindenkinek azokról, akiket magukra hagytak.

A peremre kényszerült emberek gondjairól és az azokat enyhítő lehetőségekről, örömeikről, teljesítményeikről beszélgetünk csütörtökönként az érintettekkel.

Az Útszélen már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Extradeficit
Útszélen

Extradeficit

2022. június 11. 12:00

Az igen magas inflációtól független közmunkás béremelés és egy színvonalas kerületi magazin – a Fidesz által kívánt – hiányáról volt szó az Útszélen adásában.

Az utolsó padból
Útszélen

Az utolsó padból

2022. június 04. 07:51

Kárpátaljai roma gyerekekről volt szó az Útszélen adásában; "ők azok, akik mindig is az utolsó padban ültek, ha egyáltalán eljutottak suliba. Közülük sokan itt, Magyarországon ettek életükben először almát vagy spenótot. (...) Kirill, Putyin és Orbán Viktor persze nem hajolnak le az apró problémákért. Lehet, hogy még a spenótot sem szeretik. Az első padban ülnek, és nem néznek hátra. Pedig vannak ott sokan. Eszükbe sem jut, hogy gyakran az utolsókból lesznek az elsők."

Órák
Útszélen

Órák

2022. május 29. 15:16

Józsa Márta műsorában dizájnerdrogok, lakhatás és foglalkoztatás voltak a témák. Ön is segíthet ukrajnai menekültek lakhatásában - cikkünkből kiderül, hogyan.

Úton-útfélen
Útszélen

Úton-útfélen

2022. május 21. 15:31

"Nem tudok olyan háttérmunkáról, amely felmérné például azt, hogy mennyire terheli meg a társadalmat az, hogy az elmúlt három hónapban jószerével a kivéreztetett civilekre bízták a menekültek ellátását."

Majális
Útszélen

Majális

2022. május 07. 07:16

"Nem, nem az olcsó sör és virsli hiányzott az idei május elsején, olcsóságról értelemszerűen szó sem lehetett volna. Hanem legalább az arról való gondolkodás, hogy van-e bárhol érvényes baloldali üzenet azoknak, akiknek újra el kell fogadniuk az olyan fogalmakat, mint a tömeges elbocsájtás, a csőd." Józsa Márta jegyzete a Tungsramról.