„Támogassa

Útszélen – műsor mindenkinek azokról, akiket magukra hagytak.

A peremre kényszerült emberek gondjairól és az azokat enyhítő lehetőségekről, örömeikről, teljesítményeikről beszélgetünk csütörtökönként az érintettekkel.

Az Útszélen már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Unom
Útszélen

Unom

2022. szeptember 17. 16:03

Nem csak foglyul ejtett állam, foglyul ejtett polgár is van. Mi vagyunk azok, kedves hallgatók. Vagy nem gondoljuk azt, hogy unalmas e rabság? Józsa Márta jegyzete.

Kihívás
Útszélen

Kihívás

2022. szeptember 10. 10:37

"Márpedig kihívásokból jól állunk manapság, és néha úgy tűnik, mintha a TikTok-kihívástól a kormányok sem volnának mentesek. Csak éppen nem a saját irhájukat kockáztatják."

Észvel!
Útszélen

Észvel!

2022. szeptember 03. 15:30

Józsa Márta jegyzete a nyelvi teljes hasonulást felhasználva figyelmezteti a hatalomgyakorlókat, hogy ha nem "észvel" gondolkoznak, akkor kiürítik az országot, a poharak pedig betelnek. 

Aszály
Útszélen

Aszály

2022. augusztus 13. 08:05

"Negyvenmilliárdért meg lehetne menteni a Velencei-tavat, de nincs rá pénz. A kiszáradó tóra épül egy kajakakadémia, alig valaminél több haveri pénzért, negyvenhárom milliárdért. A fákat máris kivágták mindenesetre, gondolom, szépen fog izzani majd egy-két év múlva tüzelőként valamelyik villa díszkandallójában. Esetleg a focipályák gyepét is lehet majd fűteni vele. Hát igen, a fétisek. A munka abban az értelemben, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék. Meg akinek nincs pénze, az annyit is ér."