„Klubrádió
Klubdélelőtt

Előre megy Magyarország? Nem, hátra

1/04/2022 23:30

| Szerző: Klubrádió

Elszavalta a Piros volt a paradicsom című, mulatós nótából lett fideszes kampánydalt Jordán Tamás, kicsit újraértelmezve az alkotást. Ő is a Klubdélelőtt vendége volt, valamint a westeles Sugár András, a volt vezérkari főnök Szenes Zoltán, a kormányzati propaganda működését bemutató Máté Bence rendező, valamint Hardy Mihály, a Klubrádió főszerkesztője, aki a csatorna vasárnapi választási műsoráról, a rádió túlélési esélyeiről, valamint saját életpályájáról is szót ejtett.

2022. április 02. Klubdélelőtt (2022. április 02., szombat 09:00)
157:53
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

9.00 Sugár András az egykori Westel telefonos társaság legendás vezérigazgatója,  a Máltai Köztársaság tiszteletbeli konzulja,  a The Wall Street Journal  1993-as szavazata alapján  Közép-Európa meghatározó üzletembere. Születésnapján köszöntöttük.

 
Sugár András
Forrás:njszt.hu
 

 

10.00 Jordán Tamás, a Nemzet Színésze tízezrek figyelmét hívta fel legújabb videójával.  Elszavalta a Piros volt a paradicsom című, mulatós nótából lett fideszes kampánydalt, kicsit másképp értelmezve. "Előre megy Magyarország? Nem, hátra." Azt vallja, ha marad Orbán, jaj nekünk!


10.30 Hardy Mihály, a Klubrádió főszerkesztője a Klubrádió  április 3-i választási műsorának és a rádió túlélési esélyeinek részleteibe avatta be a hallgatókat, de kérdeztük a múltjáról is, többek között a Szovjetunióban töltött  egyetemi éveiről,  a moszkvai tudósítói,  az ENSZ Menekültügyi Főbizottság budapesti sajtószóvivői,  a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatói munkájáról.

Hardy Mihály
 
Hardy Mihály
Fotó: Pálinkás János / Klubrádió
 

 

11.00 Szenes Zoltán egyetemi tanár, volt vezérkari főnök  Magyarország első katonai képviselőjeként teljesített szolgálatot a NATO-ban, a szervezet brüsszeli székhelyén, majd 1999-től több mint három évig Nápolyban volt a NATO déli szárnyának (AFSOUTH) logisztikai főnöke. Nemrégiben megkapta  a Humanizmus Nagykövete oklevelet.

 
Szenes Zoltán
Forrás: Wikipédia
 


11.30 Máté Bence rendező Öt lecke a valóság felszámolásáról című 46 perces dokumentumfilmje  bemutatja a Fidesz által központilag irányított magyar állami hírgyártás kialakulását, folyamatait és hazugságait. A film egy csapat fiatal újságíró elkötelezett küzdelmét követi nyomon Orbán Viktor propagandagépezetével szemben, amely mára már túlnőtt az országhatárokon. Ők azok az egykori bennfentesek, akik vállalták a kockázatot és a rendszer ellen fordultak.

Klubdélelőtt
2022. március 25., szombat 09.00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa