„Klubrádió
Klubdélelőtt

Újévi Klubdélelőtt

31/12/2021 17:56

| Szerző: Kun Zsuzsa/Klubrádió

Az új év első napján olyan beszélgetéseket folytattunk, amelyeket 2021-ben nem sikerült befejezni.

2022. január 01. Klubdélelőtt (2022. január 01., szombat 09:00)
157:00
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

"Szilveszterkor lépjük át az új év küszöbét, s az elmúlás szomorúságán átragyog az újrakezdés mosolya." /Pilinszky János/

Tavaly év végén belekezdtünk egy beszélgetésbe Orvos-Tóth Noémi pszichológussal, de nem értünk a végére. Igaz, vele soha nem lehet a végére érni, mert minden mondat új gondolatot, megoldást kíván. Most tettünk rá még egy kísérletet.

 
Orvos Tóth Noémi
Fotó: Facebook
 

Bujáki László festőművésszel nyár közepén, a 75. születésnapja alkalmából beszélgettünk. Ebben a beszélgetésben is maradtak elvarratlan szálak, most varrtunk, stoppoltunk egy kicsit.

Shiri Zsuzsa az ELTE történelem–szociológia szakán, majd a Tel–Avivi Egyetem film és televíziós tanszékének rendező-producer szakán végzett, 1992 óta él Izraelben, ahonnan 2003 óta tudósítja a magyarországi médiát.

 
Shiri Zsuzsa
Fotó: Facebook
 

Szűts Miklós festőművészt a 75. születésnapján köszöntöttük, beszélgettünk a betegségéről, a civil kezdeményezések jelentőségéről, és természetesen a festészetről is. Most megismételtük ez a beszélgetést.

Dr. Pardi Norbert, a Szegedi Tudományegyetem egykori biológia szakos hallgatója 2011. április 19-én védte meg doktori dolgozatát, a molekuláris biológussá lett kutatót Karikó Katalin hívta meg a Pennsylvaniai Egyetemre. Az elmúlt évtizedben az mRNS alapú technológia fejlesztésén közösen dolgoztak és igen messzire jutottak. Járványról, vakcináról, és a kutató életútjáról is sok mindent megtudhattunk. Ezt a beszélgetést is megismételtük.

Címlapi kép: Pixabay

Klubdélelőtt
2022. január 1. vasárnap 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa