„Klubrádió
Klubdélelőtt

Karácsony és születésnapok a Klubdélelőttben

24/12/2021 17:53

| Szerző: Kun Zsuzsa/Klubrádió

Ünnepi Klubdélelőtt volt, sok-sok születésnapi köszöntővel. 

2021. december 25. Klubdélelőtt (2021. december 25., szombat 10:05)
162:48
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

„A Jézuska nem hoz semmit. Neki sem volt semmije. Csak egy szál köntöse, arra is kockát vetettek a katonák a halála után. A Jézuska csak békét tud hozni, és csendet a szívben, és szeretetet, ami a világ legnémább, legnyugodtabb, legszótlanabb állapota. Láthatatlan.” /Müller Péter/

9.00 Heller Tamás színész, előadóművész, humorista, zeneszerző, dalszövegíró, érdemes művész, a Mikroszkóp Színpad kabaréműsorainak állandó közreműködője 75 éves.

9.30 Vészabó Noémi festőművész sikere a XIII. Firenzei Biennálén, két képe volt kiállítva.

10.00 Tordai Teri Kossuth-díjas színésznőt 80. születésnapján köszöntöttük, és gratuláltunk a napokban megkapott életműdíjához. 

10.30 Dr. Nagy László Zsolt szemorvos, a Mária utcai szemklinika igazgató-professzora évek óta dolgozik együtt Dr. Roska Botond Svájcban élő kutatóval, hogy a vakság egy bizonyos típusát gyógyítsák, hogy a látásvesztést lassítsák. Vendégünk Dr. Nagy Zoltán Zsolt volt.

11.00 A 90 éves Galambos Erzsi Kossuth-díjas színésznőtől egy gondolat: Sokat kanasztáztam fiatalon Lázár Máriával. Amikor panaszkodtam neki, azt felelte: „Édes kicsikém, tudod, milyen az élet. Vegyél egy nagy hátizsákot, az összes bajodat, gondodat tedd bele. Amikor bemész a színházba, tedd le a portára. Énekelj, táncolj! Amikor kijössz, vedd fel a hátizsákot az összes gondoddal együtt, és menj a privát életedbe.”

 
Müller Péter Sziámi AndFriends Forrás: Facebook
 

11.30 Müller Péter Sziámi a magyar popzene történetének emblematikus figurája, az URH, a Kontroll Csoport és a különböző névváltozatokkal és felállásokban működő Sziámi zenekarok frontembere, őt 70. születésnapján köszöntöttük.

Klubdélelőtt
2021. december 25. szombat 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa