„Klubrádió
Klubdélelőtt

Születésnapi Klubdélelőtt – Húszévesek lettünk!

10/12/2021 19:17

| Szerző: Klubdélelőtt

Klubrádiós emlékek, élmények húszéves adónk születésnapja alkalmából, meghívott és megidézett kollégák segítségével. Az újra felbukkanó nevek: Dömsödi Gábor, Németh Kristóf, Mélykuti Ilona, Aczél Endre, Vitray Tamás, Szilágyi János, Gulyás Erika, Pikó András, Rangos Katalin, Jaksity Kata. És volt egy szomorú témánk is, a műsor első részében a héten elhunyt Kóbor Jánosra emlékeztünk.

2021. december 11. Klubdélelőtt (2021. december 11., szombat 09:00)
155:13
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa
9.00 Sajnos az ünneplésre árnyékot vet Kóbor János halála. Az Omega legendás énekese három hét küzdelem után elment, és ezzel véget ért az Omega majd hatvanéves pályafutása is.

Kultúra - Könnyűzene - Kóbor János
 
Kóbor János
 Fotó: MTVA/Váli Miklós
 


9.30 Húsz évvel ezelőtt Kun Zsuzsa és Dömsödi Gábor együtt kezdték a Klubdélelőtt műsorát, aztán ki tudja hány év után, de Gábor búcsút intett a rádiónak, Zsuzsa pedig egyedül maradt. Aztán egy véletlennek köszönhetően, ha vannak véletlenek egyáltalán, Németh Kristóffal folytatta a műsorvezetést, és ez tartott tíz éven át ...

Mezőgazdaság - Nyolcadik országos traktormajális
 
Dömsödi Gábor váltott-) Fotó: MTI
 
 


10.00 Arató András, a rádió megálmodója, létrehozója nem gondolhatta, hogy a tíz évig tartó békés és nyugalmas évek után küzdelmes időszak következik. De most csak a szépre és a jóra emlékezünk, ebben segített Mélykuti Ilona, a Klubrádió hajdani műsora, A nagy generáció műsorvezetője.

 
Mélykuti Ilona Fotó: TEKNOS
 


10.30 Egy titokra is fény derül a mostani műsorban, vajon Bolgár György Megbeszéljük című műsorát húsz évvel ezelőtt miért Aczél Endre, Vitray Tamás és Szilágyi János vezették? Sajnos Aczél már nincs közöttünk, Vitray Tamás pedig beteget jelentett, így csak Szilágyit faggathattuk erről.

 
 Aczél Endre Fotó: Arató András
 


11.00 Gulyás Erika és Pikó András elsőként ült be a rádió stúdiójába, hogy elinduljon a Reggeli gyors.

 
Pikó András Forrás: Facebook
 

11.30 Rangos Kati a Szabad sáv, Jaksity Kata pedig a Női vonal műsorvezetője volt – emlékek, élmények a közelmúltból.

 
Rangos Katalin
Forrás: YouTube
 
Klubdélelőtt
2021. december 11., szombat 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa