„Klubrádió
Klubdélelőtt

Mindig Balázskának szólította

1/10/2021 18:40

| Szerző: Klubrádió

Galkó Balázs Jancsóról, Török Ádám Baksa-Soósról, Eszterhai Katalin édesanyjának írt, de el nem küldött leveleiről, Barabási Albert László arról, miért nem az a legfontosabb, hogy a másiknak miért nincs igaza és Néder Panni önéletrajzi előadásáról – Mikor szeretkeztél utoljára egy hegy tetején?

2021. október 02. Klubdélelőtt (2021. október 02., szombat 09:00)
156:25
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

Néder Panni Németországban élő rendező, itthon is bemutatták a nagy sikerű, több nemzetközi fesztiválon díjat nyert önéletrajzi előadását, melynek címe: Mikor szeretkeztél utoljára egy hegy tetején?

 
Néder Panni 
 

Jancsó Miklós szeptember 27-én lett volna 100 éves, ennek apropóján egy évig tart a Jancsó 100 rendezvénysorozat,  amelynek  egyik visszatérő résztvevője, Galkó Balázs színész 23 éves volt, amikor megismerkedett és elkezdett dolgozni Jancsóval, apjaként szerette, tisztelte a rendezőt, aki  mindig Balázskának szólította.

Művészetek Völgye fesztivál
 
Galkó Balázs MTI fotó: Szigetváry Zsolt
 

Ismét elment egy legendás zenész! Öt nappal a 73. születésnapja és  hosszú betegség után Baksa-Soós János, a Kex énekese  örökre lehunyta  szemétTörök Ádámmal emlékeztünk rá, de arról is beszélgettünk, hogy betegsége után hogy van az életműdíjas fuvolista, énekes.

Interjú Török Ádám zenésszel
 
 Török Ádám MTI Fotó: Soós Lajos
 
 

Eszterhai Katalin Kanadában élő írónő 42 levelet írt az édesanyjához, édesanyjának. Igen ám, de ezeket a leveleket nem küldte el, az édesanyja nem kapta meg, nem olvashatta el, mert 15 évvel korábban meghalt. Vajon akkor mégis miért íródtak meg ezek a szívbemarkoló írások? /Egy korábbi beszélgetés ismétlése/

 
Eszterhai Katalin Forrás: Facebook
 
 

Barabási Albert László világhírű fizikus és  hálózatkutató egy interjúban igen fontos mondatot mondott ki. Így szól: „Laboromban mindig azt mondom a munkatársaimnak, ne azzal foglalkozz, hogy bebizonyítsd, másnak nincs igaza, ugyanezzel az energiával inkább alkoss te valamit, amiért majd csodálni fognak.” /Egy korábbi beszélgetés ismétlése/

 
Barabási Albert László
 
 
 

Az adást a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg.

Klubdélelőtt
2021. október 02. szombat 9:00
szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa