„Köszönjük,
Klubdélelőtt

A csönd oka – Klubdélelőtt ajánló

19/03/2021 18:48

| Szerző: Kun Zsuzsa/Klubrádió

Méhek, bábelőadás, retorika, búcsú, visszatérés - a Klubdélelőttbe ismét érdekes vendégek köszöntek be.

2021. március 20. Klubdélelőtt (2021. március 20., szombat 09:00)
158:49
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

Weiner Sennyey Tibor költő, író, művésztanár és méhész, a Magyar Természetvédők Szövetségével karöltve a méhek megmentésért közös európai kampányban vesz részt.

Fodor Orsolya bábrendező a Színművészeti Egyetem hallgatója arról beszélt, hogy milyen morális kérdéseket feszeget a vizsgaelőadásán, Bertold Brecht A krétakör című drámájában.

Benkő Vilmos üzletember, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, a retorika misszionáriusa, elsőként szervezett börtönretorika programot Magyarországon.

Molnár Piroska a Nemzet Színésze, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, az idei Radnóti Miklós antirasszista díj egyik kitüntetettje.

Podmaniczky Szilárd író hét év hallgatás után megszólalt, könyvet írt és ír. Arról kérdeztük, hogy vajon mi volt a csönd oka?

Podmaniczky Szilárd
 
Podmaniczky Szilárd
 
A kép forrása: Facebook
 

Ismét szomorú és fájdalmas hét van mögöttünk, két művész hagyott itt minket.

Gyulai Líviusz: Goat with Rhinoceros
 
Gyulai Líviusz: Goat with Rhinoceros
 

Életének 84. évében Gyulai Líviusz, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas grafikusművész, a születésnapján készített interjúval búcsúzunk tőle, és 73 évében Dinnyés József daltulajdonos. Bob Dinnyésre, ahogy hajdan sokan szólították, Boros Lajossal emlékeztünk.

Klubdélelőtt
2021. március 20. szombat 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa