„Klubrádió
Születésnap

Húsz esztendőm nem adom – a Klubrádió születésnapi különkiadása

10/12/2021 06:03

| Szerző: Klubrádió

Húszéves lett a Klubrádió, a december 10-i születésnapra rendhagyó adásfolyammal készültünk, ez a nap tényleg más volt, mint a többi, közönségünk az elmúlt két évtizedből válogatott különösen emlékezetes beszélgetéseket, műsorrészleteket hallhatott már reggeltől kezdve. A 2000-es évek eleje óta annyi fontos, értékes anyag gyűlt össze, hogy bőven volt miből válogatni, igazából még nagyon sokáig kellene különleges adásnapokat tartanunk, hogy kifogyjunk belőlük. Talán húsz évig is …-) Mindenesetre azt is reméljük, hogy nem csak a megidézett megszólalóinkat és a felidézett történeteket találta közönségünk különlegesnek, hanem azokat a helyzeteket is, amelyekben a rendhagyó műsorfolyamot készítő kollégáinkkal találkoztak. A Klubrádió munkatársai ezúttal nem a megszokott keretek között beszélgettek egymással, illetve szóltak Önökhöz: egyszerre volt ez a nap tereferélős, sztorizós, ugratós, viccelődős meg persze visszaemlékezős, és néha talán meghatódós is. Az adásfolyamot részenként, a cikkben található lejátszókra kattintva hallgathatják vissza!

Születésnapi műsorkínálatunk (az ünnepi desszert alatt) :

 

 

08:00
A közéleti szerkesztőség ünnepi adása

2021. december 10. Születésnap (2021. december 10., péntek 08:00)
101:47
00:00

10:00

Jankovics Marcell, Korda, Kulka most egy műsorban – a kulturális szerkesztőség születésnapozása

2021. december 10. Születésnap (2021. december 10., péntek 10:05)
104:20
00:00

Kezdésként Árva Brigitta és Sugár Ágnes, a Klubrádió szerkesztői beszélgettek arról a temérdek műsorról, műsorszereplőről és sok műsorkészítőről, akikkel a Klubrádióban együtt dolgoztak. A bejátszásokban szerepelt Győrffy Miklós, Ungvári Tamás, Rangos Katalin, Bubnó Márk, valamint riportalanyaik, Jankovics Marcell, Vásáry Tamás, Röhrig Géza és Korda György is.

Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt házigazdája is készült rádiónk születésnapjára – a régmúltból válogatott érdekes bejátszásokat, köztük pedig felidézte az adásokhoz kapcsolódó történeteket, mesélt, emlékezett.

Gerenday Bars Ágnes volt kollégánkat, Kovács M. Veronikát hívta beszélgetőtársnak a stúdióba, aki nagyon sokáig volt „játszótársunk”, és akivel ő maga is több műsort készítettek együtt. Természetesen ők is bejátszásokkal illusztrálták történeteiket.

Timár Ágnes ezúttal a kulturális műsoraira helyezte a hangsúlyt, bejátszotta a 2016-os éjszakai Oscar-közvetítést, amikor a Saul fia díjat nyert, valamint az ugyanabban az évben Kulka Jánossal készített interjút, amit friss Kossuth-díja alkalmából készítettünk a színésszel, de beszélgetést hallhattak egy másik érdekes szakma képviselőjével is, egy ipari búvárral még két évvel ezelőttről.

 

12:00

Álmaim Bréking nyúza – a hírszerkesztőség rendhagyó órái

2021. december 10. Születésnap (2021. december 10., péntek 12:15)
105:32
00:00

Legendás hírszerkesztők a Klubrádióban – kitalálósdi

„Kis kedvencek titkos élete” rovat – a Klubrádió hírszerkesztőségének mai hangjai. munkatársai olyan titkokat árultak el, amiket még soha senkinek

A hírek szereplői a Klubrádió híreiről – önfényező rovatunk

Hírek a múltból. Nosztalgiapercek és egymás barátságos vizsgáztatása

„Álmaim Bréking nyúza” rovat – Interjú Kovács Gergellyel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével

„Politikus reggeli” rovat – táplálkozási tanácsok az interjúk előtt politikusoktól, és más, a Klubrádió hírszerkesztőségének nyilatkozó közéleti szereplőktől

Bakiparádé

Végül, de nem utolsósorban az első és utolsó!! "Bulvár Krónika" a Klubrádióban

14:00

Hát ismerkedjenek meg velük a nappali hallgatóink is! – a zenei szerkesztőség blokkja

2021. december 10. Születésnap (2021. december 10., péntek 14:00)
103:00
00:00

20 év zene a Klubrádióban. Zene a beszélőrádióban. Felidéztük az emlékeinket, az első órában Bencsik Gyula, a másodikban Ámon Betti profi műsorvezetésével. A zenei felelős amatőrként végig ott volt – Göczey Zsuzsa.

Telefonos vendégeink sorrendben Gerendás Péter, Bauxit (Belga zenekar), Dés László, Kőszegi Imre, Bródy János és Koncz Zsuzsa voltak.

Itt voltak a Klubrádió zenei műsorainak alkotói is, mivel azok este 8 után hallhatók, gondoltuk, hát ismerkedjenek meg velük a "nappali"hallgatóink is: Molnár Szabolcs (Felütés), Halper László (Jazztest), Nemes Nagy Péter (Kék Ördögök). És persze kéjjel zenéltünk fényes nappal!!!

16:00

Születésnapi Megbeszéljük

2021. december 10. Születésnap (2021. december 10., péntek 16:05)
97:29
00:00

Bolgár György stúdióvendége a Klubrádió betelefonálós műsorában Arató András, a Klubrádió Zrt. elnöke volt.

19:00

Rendhagyó Café Péntek ajándékokkal

Csodás születésnapi ajándékot kapott a Klubrádió, és így a hallgatók is a huszadik születésnapra. A magyar irodalom legkiválóbb képviselői közül Bán Zsófia, Bíró Kriszta, Darvasi László, Parti Nagy Lajos és Závada Pál egy-egy írását olvasta fel a Café Péntek születésnapi adásában, december 10-én. S ahogy megtudtuk tőlük, örömmel tették, hiszen nemcsak folyamatosan hallgatják, de nagyon szeretik is a Klubrádiót!

2021. december 10. Café Péntek (2021. december 10., péntek 20:00)
50:21
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia