„Klubrádió
Klubdélelőtt

Katzirz Béla, csatár és ügyvéd

12/11/2021 16:35

| Szerző: Klubrádió

A magyar futball legendás alakja, Katzirz Béla kapus, Makány Márta divattervező, Ninh Duc Hoang Long magyar operaénekes, Fenyő Fruzsina dzsesszénekesnő, valamint Kemenesi Gábor biológus volt a Klubdélelőtt vendége legutóbb.

2021. november 13. Klubdélelőtt (2021. november 13., szombat 09:00)
155:01
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

Barát József újságíró és Dr. Kemenesi Gábor biológus, víruskutató, az új kórokozók és az állatokról emberre terjedő megbetegedések egyik hazai szakembere közös könyvet írt, a címe: Vírusvadászat – A SARS-CoV-2 regénye. Bajban a föld, az emberiség, derül ki a könyvből, a bolygó ledarálását nem ússzuk meg büntetlenül. A szakemberek szerint előre lehetett látni a pandémiát, sőt, újabb vírusválságok várnak ránk. Túl sokan lettünk, túl nagyok lettünk, és nem figyelünk az állatok természetes élőhelyére. Ami pedig az új koronavírus legújabb, negyedik hullámát illeti, Kemenesi szerint legalább 80 százalékos átoltottság kell ahhoz, hogy egy társadalom jó helyzetben legyen.

 
Kemenesi Gábor biológus
Forrás: libri.hu
 

Makány Márta divattervező 40 kilót fogyott, amihez sok minden mellett leginkább türelemre volt szüksége. Szerencsére sem a túlsúlyának, sem a fogyásának nem volt és nincs egészségügyi következménye, remekül volt és van.

Dr. Katzirz Béla egykori válogatott kapus, a magyar futball legendás alakja – aki pályája legelején, még gyerekként az NB II-ben nemcsak kapusként, hanem középcsatárként is szerepelt –, 1978-tól volt válogatott, egy ideig csapatkapitány is, de 1982-ben sajnos egyetlen perc sem jutott neki a spanyolországi labdarúgó-világbajnokságon. Aztán a Sporting Lisszabonban világklasszisok között futballozhatott. A sportember manapság Pécs egyik legmenőbb ügyvédje.

 
Katzirz Béla
Forrás: Facebook
 


A vietnami születésű Ninh Duc Hoang Long néhány évvel ezelőtt a Bánk bán Hazám, hazám című áriájával és a János vitéz legismertebb dalával, Kukorica Jancsi belépőjével vált a közönség kedvencévé. Azóta pedig megkerülhetetlen alakja a hazai opera- és operettjátszásnak. Kulturális különbségekről, nyelvi nehézségekről és a kínai hercegről beszélgettünk.

Bárki lehet jiddise máme, az egykosi Voice-ban feltűnt, dzsessz szakon végzett Fenyő Fruzsina ezt pontosan tudja, hiszen neki is van egy tündéri kisfia.

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Klubdélelőtt
2021. november 13., szombat 09:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa