„Klubrádió
Klubdélelőtt

A központi bankok központi bankjától érkezett

25/02/2022 21:19

| Szerző: Klubrádió

Takáts Előd közgazdász, a Corvinus rektora, Nemere István író, Barabás Márton képzőművész, Demetrovics Zsolt pszichológus és Nagy Miklós szülész-nőgyógyász volt Kun Zsuzsa vendége.

2022. február 26. Klubdélelőtt (2022. február 26., szombat 09:00)
159:08
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

09.00 Dr. Takáts Előd közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem hat hónapja kinevezett rektora. Budapesten, a Közép-európai Egyetemen (CEU) szerzett mesterdiplomát, ezt követően az amerikai Princeton Egyetemen doktorált, az elmúlt húsz évet külföldön töltötte, a Nemzetközi Fizetések Bankjának vezető közgazdásza volt, amely a nemzetközi bankok közötti monetáris együttműködés legfőbb szervezője, a „központi bankok központi bankja”. Előtte kutatóként többek közt megfordult az Európai Központi Banknál és a New York-i Szövetségi Tartalékbanknál is.

 
Takást ElődForrás: Takáts Előd/Facebook
 

 

10.00 Nemere István legújabb könyvének címe: Akik az életeddel játszanak – Mi az igazság a Covid-járvány körül? Az író hosszas nyomozás után felteszi a kérdést: akik a 40 ezer magyar halálát okozták, azokra vajon várhat valamilyen felelősségre vonás?

 
Nemere István Forrás: Nemeres István/Facebook
 
Nemere István író Forrás: Nemere István/Facebook
 

 

10.30 Barabás Márton Munkácsy Mihály-díjas festőművésznek és szobrásznak Visszaszámlálás címmel a 70. születésnapja alkalmából életműkiállítása nyílt a Műcsarnokban.

 
Barabás Márton
Forrás: mmakademia.hu
 

 

11.00 Dr. Demetrovics Zsolt pszichológus, az éppen az adás napján zajló Pszichoszomatika Konferencia egyik előadója.

 
Demetrovics Zsolt
 Forrás: Wikipédia
 

 

11.30 Dr. Nagy Miklós szülész- nőgyógyász főorvos, az ultrahangvizsgálatok specialistája, fotóművész és műgyűjtő. Parti Nagy Lajos író egy kiállításmegnyitón azt mondta róla: „Akarva-akaratlan azt fotózza, amit gyűjtene, s azt gyűjti, amit bármikor lefotózna, illetve le is fotóz.”

 
Nagy Miklós
Forrás: Wikipédia
Fotó: Picasa 2.7
 

 

Klubdélelőtt
2022. február 26., szombat 09.00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa