„Klubrádió
Klubdélelőtt

Egyik testvér öli a másikat ... Mi történik itt?

18/03/2022 15:25

| Szerző: Klubrádió

Az ukrán és orosz származású, Magyarországon felnőtt író, Carla Galli, valamint Haász János újságíró, Babits Marcella alias Marcellina énekes, zenész és Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas operaénekes, színész voltak a Klubdélelőtt vendégei. 

2022. március 19. Klubdélelőtt (2022. március 19., szombat 09:00)
156:44
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa
9.00 Carla Galli (hivatalos nevén Gömöri Galina) író, szervezet- és személyiségfejlesztő tréner, motivációs előadó. Édesanyja ukrán, édesapja orosz. Kijevben született, a gyerekkorát egy orosz faluban töltötte, Magyarországon vált felnőtté. Az orosz-ukrán háborúról így ír: „Nehéz időket élünk meg, megint egy háború… de nem is akármilyen… Egyik testvér öli a másikat.. A szívem szétszakad a fájdalomtól… Kinek van igaza? Mi történik itt????”

 
Carla Galli 
Forrás: carla-galli.com
 

10.00 Haász János politológiát tanult a miskolci egyetemen, de más irányba vitte az élet. Újságíró lett, sokáig az Index gazdasági rovatának volt a vezetője, most a Telexnél dolgozik. Apám óriás lesz című most megjelent könyvében részben az édesapjának állít emléket, akit 12 évesen veszített el, másrészt a gyerek- és kamaszkorának, a futballpályák, matchboxok, gombfocik, balatoni vágyálmok, szerelmek és kalandok világának.

 
Haász János 
Forrás: Facebook 
 

10.30 Babits Marcella alias Marcellina, a fehér szaxofonos zenész, énekes, szövegíró, divattervező. A Kócbabák együttes alapítója, az Apostol és a Full-Tone együttes énekese, a Marcellina PJT együttes alapítója és vezetője.

 
Babits Marcella Forrás: Facebook 
 

11.00 Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas operaénekes, színész 2017-ben, 84 évesen végleg búcsút intett az operaszínpadnak. De azóta sem pihen, tagja maradt a Győri Nemzeti Színháznak, valamint láthatja a közönség a győri Vaskakas Bábszínházban is. A 88. születésnapján köszöntjük, bár már belépett a 89. évébe.

 
Bede-Fazekas Csaba 
Forrás: gyoriszinhaz.hu
 
Klubdélelőtt
2022. március 19. szombat 9:00
Műsorvezető: Kun Zsuzsa
Klubdélelőtt
2022. március 19., szombat 09.00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa