„Klubrádió
Szerepvállalás

Továbblépni az átmeneti otthonból járvány idején

13/02/2022 11:06

| Szerző: Klubrádió

A koronavírus-járvány második hullámának elején indított programot a Vöröskereszt olyan szülők számára, akik családjukkal a szervezet átmeneti otthonaiban élnek. A képzéseknek köszönhetően könnyebben boldogulhatnak a munkaerőpiacon, állást találhatnak, továbbléphetnek.

2022. február 12. Szerepvállalás (2022. február 12., szombat 18:05)
24:34
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
2020 novemberében különleges programot indított a Magyar Vöröskereszt, amelynek célja, hogy versenyképes és használható tudásra tegyenek szert azok a szülők, akik családjukkal a szervezet átmeneti otthonaiban élnek. A képzéseknek köszönhetően könnyebben boldogulhatnak a munkaerőpiacon, állást találhatnak, mely hosszú távon megteremti a lehetőséget arra, hogy továbblépjenek és önellátóvá váljanak. A Tanulj tovább, lépj tovább programról Waller-Fekete Juditot, a szervezet szociális szakmai vezetőjét kérdeztük.

 
Forrás: Pixabay
 

Mit jelent a munka világában a 'new ways of working'? A témát két oldalról közelítettük Katona Melindával, a Borealis szervezetfejlesztő tanácsadó vállalkozás ügyvezetőjével. Egyrészt megvizsgáltuk, hogyan tartható fenn a teljesítmény szintje ezekben az összetett, koronavírussal átitatott időkben, másrészt beszéltünk arról is, hogy mitől lesz egy szervezet jövőtálló, és mit jelent az, hogy készen áll a változásra.

A beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Szerepvállalás
2022. február 12., szombat 18.00
szerkesztő-műsorvezet: Bíró Bori