„Klubrádió
Szerepvállalás

Követ.hetnék a lábnyomunkat

29/08/2021 10:51

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Főszerepben ismét a társadalom. Bíró Bori a KÖVET Egyesület kommunikációs vezetőjével próbálta az emberiség ökológiai lábnyomát egyensúlyba hozni a biokapacitással, és a szervezetfejlesztési tanácsadóval a munkahelyre való visszavándorlás következményeiről beszélgetett.

2021. augusztus 28. Szerepvállalás (2021. augusztus 28., szombat 18:05)
24:01
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
Az élelmiszer hulladék csökkentése, hűtőközegek kezelése, állattartás kis méretekben, intelligens energiagazdálkodás, alacsony szén-dioxid kibocsátással előállított építőanyagok, ökolábnyomhoz kötött városi szintű fejlesztési stratégiák, kis lábnyomú turizmus. Néhány példa „A lehetőségek 100 napja” című kezdeményezésből, amelyet a Túllövés napján indítottak el, és amelyhez a KÖVET Egyesület is csatlakozott, és amely olyan gyakorlati megoldásokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak, hogy az emberiség ökológiai lábnyomát egyensúlyba hozzuk a biokapacitással.

Bíró Bori vendége Bíró Imola, a KÖVET kommunikációs vezetője volt

Azt ugyan még nem tudjuk, hogy pandémia mely szakaszában járunk és mennyi van még hátra, de egy valami biztos: az oltások hatására az alkalmazottak kezdenek visszatérni a munkahelyekre, legalábbis fizikai értelemben. Hogyan kell ezt jól menedzselni? Mit tanulhattak a vezetők és az alkalmazottak a hosszú otthonlétből? Milyen szempontokkal kell a munkaadóknak szembenézni? És milyen új módszerek alakulhatnak ki?

A műsorvezető Katona Melinda szervezetfejlesztési tanácsadót kérdezte. 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Szerepvállalás
2021.08.28., szombat 18:05
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori