„1%
Szerepvállalás

ARC-ostársak

4/07/2021 13:45

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

A Szerepvállalás eheti adásában ismét két fontos projektről volt szó. Bakos Gábor, az ARC ügyvezető igazgatója és Bakó Csaba, a Simpact Közhasznú Nonprofit Kft. alapító-ügyvezetője voltak Bíró Bori vendégei.

2021. július 03. Szerepvállalás (2021. július 03., szombat 18:00)
23:58
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
Ökológiai összeomlás, világjárvány és társadalmi egyenlőtlenségek: az elmúlt egy év alatt mintha az egyiken túl lennénk... Az ARC pályázat és kiállítás az idén felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat. A kiírók úgy vélik, itt az ideje, hogy magunkhoz térjünk, és a kreativitás, az emberiesség és az érzékenység erejével alkossunk. Mindössze egy ötletre, egy pályázatra és a részvételre van szükség. Bakos Gábor, az ARC ügyvezető igazgatója volt a vendégem.

Kapcsolatvesztés. Pánik. Leállás. Folyamatos újratervezés. Tűzoltás. Online átállás. Létbizonytalanság. Vagy: új tevékenységek. Tanulás. Fejlődés. Új támogatók. Önkéntesek mozgósítása. A spektrum mindkét végén találunk nonprofit szervezeteket. A COVID járvány sokszínű hatását vizsgálta kérdőíves kutatáson és szakértői interjúkon keresztül a Simpact Közhasznú Nonprofit Kft. Bakó Csaba alapító-ügyvezető avatott be a részletekbe.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. 

Szerepvállalás
2021. július 03. szombat 18:00
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori