„Klubrádió
Esti gyors

Támogatja-e ön, hogy egy alkalmatlan, balliberális politikus megegye a gyermekét? – Selmeci János jegyzete

23/07/2021 17:54

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

A kormány úgy döntött, hogy a választásokig már nem foglalkoznak az országgal.

 

 

2021. július 23. Esti gyors-részlet / Selmeci János jegyzete - 2021.07.23.
01:54
00:00

Támogatja-e ön hogy a magyar kormány és személyesen Orbán Viktor minden erejével visszaverje a brüsszeli bürokraták hadseregének támadását, támogatja-e ön, hogy jól seggbe rúgjuk az óvodás gyermekeinket propagandájukkal megkörnyékező brüsszeli aktivistákat, vagy esetleg azt támogatná, hogy a kormány az ország szempontjából fontos, vagy legalább a valóságban is létező problémákkal foglalkozzon?

Ez utóbbit ugyan hiába támogatja, mi választást szeretnénk nyerni, úgyhogy gyűlöletkeltő, káros hülyeségekről fogunk beszélni áprilisig, a jó Isten mentsen meg minket attól, hogy az országról kelljen mondanunk bármit is, abba egyrészt belebuknánk, másrészt nincs most fontosabb annál, mint hogy megvédjük a gyermekeinket az LMBTQI-propagandától, ezért az LMBTQI-propagandáról lesz szó fél évig, a plakátokért adunk a haverjainknak néhány milliárdot, mert nem hagyhatjuk, hogy a propagandisták nemváltoztatást népszerűsítő tartalmat mutassanak az ön gyermekének egy olyan okostelefonról, amit az ön gyermekének védelme érdekében egyébként lehallgatunk.

Lehet, hogy ön inkább azt támogatná, hogy ne beszéljünk zöldségeket arról, hogy Brüsszel megtámadta Magyarországot, és meg kell állítani, mert Brüsszel egy város, és magától is egy helyben áll, lehet, hogy ön azt szeretné, hogy ne haragítsuk magunkra egész Európát, hogy lehívhassuk azokat az uniós forrásokat, amik esetleg segíthetnének az ön, vagy a munkaadója vállalkozásának, ha már mi inkább Mészáros Lőrinc szállodáinak segítettünk, de sajnáljuk, ez nem fog összejönni. Sorosozás, migránsozás, rothadó nyugatozás lesz megint, erre futja tőlünk, ön erre számíthat a kormányától, mindent megteszünk azért, hogy úgy nyerjük meg a választást, hogy közben semmiképp se legyen jobb hely ez az ország.

Vagy ön inkább arra lenne kíváncsi, hogy a kormány lehallgat-e illegálisan újságírókat és ellenzéki politikusokat? Nos sajnáljuk, de a belügyminiszter úr erről az ügyről már mindent elmondott.

Ön egyébként hallott már Soros Györgyről?

Selmeci János jegyzete az Esti gyors 2021. július 23-i, pénteki adásában hangzott el a szerző felolvasásában.