„Klubrádió
Szerepvállalás

Zöld.ülés

4/09/2022 17:16

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Egy felejthetetlen évnyitó programról és a Zöld Iroda Programról beszélgetett vendégeivel Bíró Bori a Szerepvállalásban.

2022. szeptember 03. Szerepvállalás (2022. szeptember 03., szombat 13:00)
23:16
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
Idén szeptemberben már a 11. motoros tanévnyitót tartják meg a Pető Intézetben. A látványnak sem utolsó porgramot egy maroknyi csapat szervezi, amelynek célja, hogy egy felejthetetlen évnyitó programmal indítsa útnak az intézet tanulóit. Idén a motorok mellett már tuk-tukkal is várják a gyerekeket. Császár Claudia, a rendhagyó tanévnyitó szervezője mesél a részletekről.

A vállalati működés szerves része az irodai háttér. Az irodák működése környezeti terheléssel jár, hiszen áramot és vizet használunk, hűtünk-fűtünk, nyomtatunk, hulladékot termelünk. Mindezt tehetjük zöldebben, azaz kisebb erőforrás felhasználással és kevesebb kibocsátással. Ehhez nyújt szakmai támogatást a KÖVET Egyesület által 20 éve kifejlesztett Zöld Iroda Program és Minősítés. Az egyesület szeptember 14-re kerekasztal beszélgetésre invitálja az érdeklődőket. Bene Barbara, a Követ projekt menedzser asszisztense avat be a részletekbe. 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg. (Címlapi kép: Pixabay)

Szerepvállalás
2022. szeptember 03. szombat 13:00
szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori