„1%
Szerepvállalás

Szerepvállalás a gyerekek fejlesztésében

13/03/2022 10:00

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Bíró Bori beszélgetőtársa Madács Anita, az Eltérő Fejlődésű Gyermekek Nagykövete és H. Molnár Anikó, a Richter Anna Díj projektkoordinátora volt.

2022. március 12. Szerepvállalás (2022. március 12., szombat 18:05)
24:54
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
Az eltérő fejlődésű gyerekek esetében kiemelkedően fontos a család támogató ereje. A BHRG Alapítvány kampányában a családban rejlő pontenciális erőkre hívta fel a figyelmet. A gyerekek fejlesztésében még tudatosabban kell figyelni a kötődés erősítésére, a valós érzelmi kapcsolódás, a feltétlen elfogadás, a biztonság és a bizalom erősítésére. A család érzelmi védőövének támogatói erejére még inkább szükség van, ami a fejlesztések elengedhetetlen láncszeme és alapvetése. A kampányról az alapítvány szakmai vezetőjét, az Eltérő Fejlődésű Gyermekek Nagykövetét, Madács Anitát kérdezem.

Az egészségügyben dolgozók túlterheltsége, a gyerekek egészségtudatossága vagy az anyává válás folyamata. Csak néhány téma, amellyel a negyedik alkalommal meghirdetett Richter Anna Díj döntőjébe került pályaművek foglalkoznak. Az oktatást, egészségügyet és gyógyszerészetet fejleszteni, jobbítani vágyó lelkes csapatok most négy kategóriában méretnek meg egymással, és a zsűri mellett a közönségdíjról a nagyközönség dönthet. H. Molnár Anikó projektkoordinátor avat be a részletekbe. 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Szerepvállalás
2022. március 12. szombat 18:00
szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori