„Köszönjük,
Szerepvállalás

Civil akadémia, női vezetők

17/07/2022 02:54

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Szeptembertől indul a Civil Impact Akadémia hetedik évfolyama nonprofit szervezetek számára. Erről is szó volt a Szerepvállalásban és az idei Sokszínűsági Hónap rendezvényeiről is, aminek fókuszában többi között a női vezetők, a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása és a munkavállalók mentális egészsége állt.

2022. július 16. Szerepvállalás (2022. július 16., szombat 13:00)
25:54
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

Szeptembertől indul a Civil Impact Akadémia hetedik évfolyama nonprofit szervezetek számára. A program során azt a tudást sajátíthatják el, amely a vállalatokkal folytatott együttműködésben segíti és fejleszti őket. Mindezt annak érdekében, hogy professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi/környezeti befektetési programokat tudjanak nyújtani a for-profit szektor képviselői számára, ezzel erősítve saját pénzügyi fenntarthatóságukat. Kiss Gyöngyvér, a Civil Impact ügyvezetője mesélt a képzés részleteiről.

Női vezetők, megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása, munkavállalók mentális egészsége – csak néhány téma azok közül, amelyek az idei Sokszínűsági Hónap rendezvényeinek fókuszában álltak. Az Európai Sokszínűségi Karta országaiban megrendezésre került májusi program házigazdája hazánkban a Hungarian Business Leaders Forum volt. Gárdus Zsuzsa, a JobsGarden ügyvezető igazgatója, a HBLF sokszínűségi kartáért felelős elnökségi tagja számolt be a tapasztalatokról.

Az adást a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg. Kiemelt kép: Pixabay

Szerepvállalás
2022. július 16., szombat 13:00
Műsorvezető: Bíró Bori