„Klubrádió

Megyünk tovább

15/02/2021 00:33

| Szerző: Klubrádió

Mától csak interneten hallható a Klubrádió, a 92.9-es frekvencián már nem, azt elvette a hatalom. De nem adjuk fel, egyáltalán nem, ebből a helyzetből is megerősödve kerülünk ki! Hadd szóljon!

2021. február 15-e, hétfő sorsfordító nap a Klubrádió történetében – ami innentől következik az veszteség és új kezdet egyszerre. Elvették húsz éve működő rádiónk frekvenciáját, mostantól nem szólhat az éterben, mégis továbbmegy, nem adja fel, műsorát, a szabad Magyarország hangját az interneten tovább sugározza, és újfajta tartalmak gyártásába is belekezd, hallgatóival pedig igyekszik még szorosabbá tenni a kapcsolatát. 

"Ezerszer halhatták az elmúlt hónapokban, hogy jogunk van hozzá! Ez nem változott, mi elkészítjük azokat a műsorokat, amiket eddig is. Önök pedig jelenleg úgy érvényesíthetik a jogukat ennek meghallgatására, hogy az interneten kapcsolódnak ránk. Ez sokuknak kezdetben nem lesz egyszerű, de elszántságukat pontosan ismerjük, hiszen az tart minket életben már hosszú idő óta. Szolidaritás, elszántság és nem félni! Ezekkel tehetünk a legtöbbet magunkért és az országért is. Hadd szóljon!" (Részlet Kárpáti Iván február 9-i, keddi jegyzetéből.)

Hallgasson minket továbbra is, egyelőre csak interneten. Ezt több oldalon, több módon is megteheti, például a Klubrádió honlapján a címlapi Élőben most gombra kattintva vagy YouTube-csatornánkon. A lehetőségekről bővebb információkat ITT találhat.

Megyünk tovább. Nem adjuk fel, ebből a helyzetből is megerősödve kerülünk ki! Ráadásul abban is biztosak vagyunk, hogy még az FM-en is visszatérünk.