„Klubrádió
Esti gyors

Megyünk és maradunk - Szénási Sándor jegyzete

10/02/2021 18:04

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

Áttérni az internetes hallgatásra  nem lehetetlen, legyenek a támogatóink akármilyen életkorban, a net, az eszközök ott vannak körülöttük, ezeket használják is sokan, és akik még nem, a környezetüktől biztosan segítséget kapnak. Az új időszámitás ezért éppen nem a távolodást jelenti, hanem új lehetőséget egy megújuló szövetségre.

2021. február 10. Esti gyors-részlet (2021.02.10. Szénási Sándor jegyzete)
01:53
00:00
Folyik a visszaszámlálás vasárnap 24.00 óráig, amikor is a Klubrádió elhagyja a jelenlegi frekvenciáját, kevésbé előkelően és obskúrusan szólva, életbe lép a hatalmi önkény. De a visszaszámlálás egy új időszámitás kezdetét is jelenti, mert bár a rádió marad, ami volt, a kapcsolat önökkel, akik megrendelői és finanszírozói az általunk szolgáltatott tartalomnak, megnehezülhet. A hozzáférés módja ugyan drasztikusan megváltozik, de a feltételes mód mégis indokolt: nem muszáj ugyanis, hogy a kapcsolattartás megnehezüljön.

Áttérni az internetes hallgatásra ugyanis nem lehetetlen, legyenek a támogatóink akármilyen életkorban, a net, az eszközök ott vannak körülöttük, ezeket használják is sokan, és akik még nem, a környezetüktől biztosan segítséget kapnak. Az új időszámitás ezért éppen nem a távolodást jelenti, hanem új lehetőséget egy megújuló szövetségre, annak még biztosabb belátását, hogy abban az országban, amelyet a hatalom minden módon igyekszik elszigetelni a világtól, és a közösségeket egymástól, ahol, mint egy lezárt, leragasztott skatulyában, csak a propagandisták egyre unottabb hangja szól arról, milyen boldog is a mi bedobozolt életünk, a korábbinál is nagyobb szükségünk van egymásra.

Vasárnaptól tehát újrakezdjük.

Egyúttal szeretettel köszöntjük a minket a neten is követő Fidesz-szavazókat, akik eddig is elmaradhatatlan hallgatóink voltak, és továbbra sem lesznek képesek lemondani rólunk, akiknek mi vagyunk a mágnes, a szelíd drog és a levegővétel: hallgatják a Klubrádiót, hogy felháborodhassanak és hallgatják, mert a saját propagandájuktól már herótjuk van.

Üdvözlet mindenkinek a fedélzeten.

Szénási Sándor jegyzete a 2021. február 10-i Esti gyorsban hangzott el.