„Hírek
Szabadság Klub
Gábor György: Járt utakon, kitaposott ösvényeken
Szabadság Klub

Gábor György: Járt utakon, kitaposott ösvényeken

Annak idején, Rákosi Mátyás születésének 60. évfordulóján az Operaházban rendezett ünnepségen Dobi István a beszédét azzal kezdte, hogy a nagy ünnep fényét azon nyomban igyekezett kozmikus magasságokba emelni, s rétori bravúrral mindjárt az első mondatában, internacionalista auftaktként és nemzeti antréként, mintegy dialektikusan, továbbá leheletszerű eleganciával kifejezve a politikai miheztartás halkan, ámde annál határozottabban javasolt és támogatásról biztosított ösvényét, felhívta a figyelmet arra, hogy Rákosi elvtárs születésnapja növeli hálánkat és hűségünket a nagy felszabadítónk és támaszunk, a testvéri Szovjetunió és a hatalmas Sztálin iránt.

Csillag István: Tízévente
Szabadság Klub

Csillag István: Tízévente

"A szépen, nemesen és választékosan élő Orbán-elitnek Orbán nyomdokaiba lépve el kell jutnia a közpénz magáncélra való felhasználásától (sikkasztás), az ellenfél ellenséggé nyilvánításáig, majd a közösen elfogadott szabályok saját személyes érdekeikre írásától az idegen érdekek gátlástalan kiszolgálásáig."

Gábor György: Ráhel és a pünkösdi tananyag
Szabadság Klub

Gábor György: Ráhel és a pünkösdi tananyag

A tanulás zsidó hagyományából átvett újszerű elemmel jelentkezett a Corvinus Egyetem és a miniszterelnök saját lábán álló és a saját férjének cégét képviselő Orbán Ráhel. A család, Ráhel és István a zsidó sávuot elsőrendűen fontos üzenetét közvetítették, amelynek készséggel biztosított helyet a Corvinus Egyetem.

Holoda Attila: Kinek lesz erre energiája?
Szabadság Klub

Holoda Attila: Kinek lesz erre energiája?

Ha diplomáciai toporzékolásból, felesleges hangulatkeltésből és vétófenyegetésből energiát lehetne termelni, akkor talán már régen a világ energiaexportőrei közé tartozhatnánk, ám a szomorú valóság az, hogy dumából, magánrepülős rongyrázásból és hepciáskodásból nem lesz több energiánk most sem.

Gábor György: A mi kis keresztény-nemzeti darálónk
Szabadság Klub

A mi kis keresztény-nemzeti darálónk - Gábor György publicisztikája

Pártunk és Maffiánk helyesen teszi, ha ledarálja a lélegeztetőgép dokumentumait, s velük minket, a mi munkánkat, adónkat és összespórolt pénzünket, mert autópálya-matrica ügyben 63 év múltán is hősiesen, bátran, elszántan és öntudatosan reklamálunk, ám ha ledarálják többszáz milliárd forintunkat, az senkit sem zavar, azért nem emeljük föl a hangunkat, nem reklamálunk, nem küldjük el őket oda, ahová leginkább tartozónak gondoljuk mindüket, hanem szépen és fegyelmezetten négyévenként újraválasztjuk őket.

Vásárhelyi Mária: Pedofília – fideszeseknek szabad?

28/03/2023 18:55

| Szerző: Vásárhelyi Mária

A Pesti Tévé nevű csatornát a Google videómegosztója, a YouTube - pedofil tartalom közzététele miatt – örökre kitiltotta a használók közül. A helyzetet súlyosbította egy sunyi szerződésszegés valamint összeesküvés-elméletek és orosz propaganda rendszeres terjesztése. A lakájmédia cenzúrát kiált.

A minap egy ismert újságíró mesélte el a közösségi médiában a történetét. Miközben egy forráskútnál töltögette vízzel a magával hozott kulacsokat, odaérkezett egy nagypapa az unokájával, ugyanezzel a céllal. A nagypapa felismerte az újságírót, néhány kedélyes szót váltottak, majd ő is hozzálátott flakonjai töltéséhez. Ám alig telt el néhány perc és az eddig szelíd öregúr üvöltözni kezdett az újságíróval, hogy „maguk át akarják operáltatni az unokámat” és elborult aggyal vagdosta az újságíró fejéhez az ún. gyermekvédelmi kormánypropaganda összes ocsmány hazugságát.

Nagyjából itt tartunk ma. Ha volt bíztató jel a közgondolkodás évtizedes trendjeinek alakulásában, akkor az egyik biztosan a mássággal szembeni elutasítás csökkenése volt az. Ezt sikerült két év alatt a kormánypropagandának tökéletesen a visszájára fordítani. Akkor, amikor a kormányközeli agytröszt kitalálta, hogy a kisebbségekkel szembeni gyűlöletkeltés következő áldozatai a melegek lesznek, és felmérték, hogy az érintett társadalmi csoporttal szembeni intolerancia önmagában már nem elegendő a kívánt hőfokú gyűlölet szításához, úgy döntöttek, hogy a kampány hatékonysága úgy fokozható, ha a szexuális másságot szisztematikusan összemossák a pedofíliával. Hiszen miközben a melegekkel kapcsolatban évről-évre elfogadóbbá vált a társadalom, a pedofíliát minden normális ember elutasítja és retteg attól, hogy a környezetében élő gyermekek valamilyen módon kapcsolatba kerülnek ilyen emberekkel. Ilyen megfontolások miatt került a melegellenes propaganda fókuszába a pedofília, azt sugalmazva, hogy a szexuális másság egyenlő a kiskorúak megrontásával, a melegek veszélyt jelentenek a gyermekek számára.

Erre a brutális hazugságra épült fel az egész 2022-es választási kampány, a kormány tízmilliárdokat költött arra, hogy elhitesse az emberekkel, hogy csak ő tudja megvédeni a gyermekeiket azoktól a veszélyektől, amiket ők maguk egyébként korábban soha nem tapasztaltak.

maszk szobor üvöltés színház ókor
 
 Színházi maszkok, Ostia, Olaszország, Forrás: Flickr
 

Úgy tűnik azonban, hogy a hatalom szemében még a pedofília megítélése is politikafüggő. A napokban derült ki ugyanis, hogy a korábban megszüntetett és emiatt a YouTube-ra menekülő Pesti Tévét a Google örökre kitiltotta a videómegosztó platformról. Mégpedig pedofil tartalom nyilvánossá tétele miatt. A Pesti Tévé ugyanis néhány évvel ezelőtt egy kiskorúval szembeni szexuális erőszakot tartalmazó felvételt tett közzé, márpedig a YouTube szerződési feltételei egyértelműen leszögezik, hogy náluk a pedofil tartalmakkal szemben – éppen társadalmi veszélyességük miatt – zéró tolerancia van érvényben. Egyetlen ilyen felvétel közzététele elegendő a kitiltáshoz. Hiába volt tiltakozás, tüntetés, a világcég – nagyon helyesen - hajthatatlan volt. Miután pedig a Pesti Tévé finanszírozását a drámaian alacsony nézettség miatt, a kormány megszüntette, a társaság – a tőlük megszokott sunyisággal – megpróbált új névvel regisztrálni a YouTube-ra, amit a cég szerződési feltételei ugyancsak szigorúan tiltanak. És lebuktak! Mindehhez adódott hozzá a világcég által ugyancsak tiltott tartalmak - összeesküvés-elméletek, orosz propaganda – rendszeres közzététele, és ez már bőven elegendő oknak bizonyult ahhoz, hogy a YouTube örökre kitiltsa a használók közül a Pesti Tévét.

Most persze őrjöngve kiált cenzúrát a teljes kormánypárti lakájmédia-birodalom és az általuk létrehozott újságíró szervezetek, szolidaritásra szólítják fel a „jóérzésű újságírókat”, a mindeddig folyamatosan gúnyolt, a hatalom által megnyomorított független orgánumokat, világméretű összeesküvést vizionálva, azt hazudva, hogy fogalmuk sincs miért került sor a tiltásra. Pedig nem történt más, mint hogy a Google komolyan vette saját működési szabályzatait és – a propaganda médiával szemben – tisztában van azzal, hogy a gyermekvédelem, a pedofília elleni küzdelem nem ócska politikai lózung, hanem halálosan komoly feladat.